HERKEN JE DIT?

Je weet dat je het anders wil, dat er meer in je zit. Je voelt op je sloffen aan wat je kinderen, je partner en alle anderen graag willen. Maar ondertussen ben je vergeten waar jij echt van houdt, wat jij werkelijk wilt. Je bent een sterke vrouw, dus wat doe je: hakken aan, sterk zijn en doorgaan. Maar je voelt aan alles dat dat de oplossing niet is. Je wilt echt anders, maar hoe dan? En waar te beginnen? Daarmee, prachtige vrouw, help ik je!

- You are meant for more -

Je wil meer geluk. Meer écht blij zijn, meer levenslust, meer enthousiasme en plezier voelen. Meer liefde in je hart, meer verbinding, diepgang, vervulling en betekenis voelen. En dat, lieverd, is niets minder dan wat je absoluut waard bent en nodig hebt. Je voelt de tekorten niet voor niets. En de grootse dromen en verlangens die diep verstopt zijn heb je ook niet zomaar. Die heb je met een reden. Je bent geboren om MEER te zijn. En dit is jouw wake-up call om het leven met vervullend geluk te creëren, waardoor je opbloeit en tot je recht komt. Precies dat. Dát is de basis van geluk waardoor jij met jouw talenten het verschil kunt maken in het leven van anderen, waar jij voor bedoeld bent.

Het is een eer om je te verwelkomen in een wereld waarin jij ontdekt en voelt hoe ongelooflijk speciaal en waardevol je bent, en waar jouw grote hart je superpower is. Waar zorgen voor jezelf op het level dat recht doet aan jou, blij zijn en genieten van de mooie dingen in het leven, je eigen hart vullen en vervullen én waar uitkijken naar mooie (grootse) doelen voor de toekomst, jouw nieuwe dagelijkse realiteit is.

Verheug je erop om je eigenwaarde de boost te geven die je waard bent, en activeer positiviteit, plezier en genieten als vast gegeven in je nieuwe dagelijks leven. Stof de passies, verlangens en dromen die lang geen stem gekregen hebben af, en vertaal ze naar mooie doelen in de toekomst. Met een fundament van wat high-quality happiness betekent voor jou, bloei je op en BEN je die zelfverzekerde, capabele, stralende vrouw. Écht blij met jezelf en met je leven. Trots op jezelf. En met een blij, rijk en vervuld gevoel in je hart.

Ik laat je graag de weg zien naar dagelijks hoogwaardig geluk dat jou laat opbloeien, zodat je, op de grootst mogelijke manier, die speciale vrouw BENT, die recht doet aan haarzelf, weet wat ze wil, stevig staat, gelooft in zichzelf en weet dat ze alles waard is. De vrouw die zichzelf draagt en haar hart dagelijks vervult, waardoor ze écht van haar leven houdt en zich niet meer hoeft af te vragen: Wie ben ik en wat wil ik?

Een high-quality Happiness fundament is absoluut wat je waard bent. Dat is waar je voor bedoeld bent.

Xoxo,
Marieke

- Wear your own crown -

zodat je een stralende vrouw bent en met een rijk gevuld hart nog meer verschil maakt voor anderen

FOR YOU

Hier vind je binnenkort alle informatie over het nieuwste inspiratietraject THE WORTHY WOMAN - No 1 ESSENTIAL

Hét traject dat alles verandert. Je gaat op ontdekkingsreis in jezelf en zonder dat je moeite hoeft te doen verander je. Door inspiratie, tools en opdrachten krijg je steeds meer zelfkennis en inzichten, en wordt het heel logisch om zonder twijfel geluk te kiezen. Het wordt jouw nieuwe manier waar je ongelooflijk blij van wordt. Je ontdekt als vanzelf de antwoorden op vragen als:

  • hoe zorg ik goed voor mezelf?
  • waar word ik gelukkig van?
  • hoe neem je leiding over je geluk?
  • hoe krijg ik meer eigenwaarde?
  • hoe zorg ik ervoor dat ik blij en trots ben op mezelf?
  • Hoe kom en blijf ik in mijn kracht?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn geluk niet afhankelijk is van anderen?
  • en nog veel meer.

Dit inspiratietraject is dus geen 'graven in het verleden'. Ik inspireer je waardoor je anders gaat denken, kijken en voelen. Een manier waardoor je het soort geluk naar je toetrekt dat je absoluut wilt. Waarmee je de toekomst creëert waar je je ongelooflijk op verheugt! Over 6 maanden ben jij absoluut die stralende vrouw die in haar kracht staat en verliefd op haar leven is!

Wil je niet wachten op meer informatie en nu actie nemen?
lijf er niet mee rondlopen maar stuur me een mail. Dan bellen we en vertel ik je er mee over.

Logo High Heels & Happiness met streep

- On high heels to happiness -

Op weg naar het leven waarvan je écht geniet

VIP-DAG Boutique Style

Een verwen-dag waarin je jezelf beter leert kennen.

FIRST CLASS MENTORING

Er is beperkt ruimte voor exclusieve 1 op 1 mentoring.

Logo High Heels & Happiness met streep