HERKEN JE DIT?

Je weet dat je het anders wil, dat er meer in je zit. Je voelt op je sloffen aan wat je kinderen, je partner en alle anderen graag willen. Maar ondertussen ben je vergeten waar jij echt van houdt, wat jij werkelijk wilt. Je bent een sterke vrouw, dus wat doe je: hakken aan, sterk zijn en doorgaan. Maar je voelt aan alles dat dat de oplossing niet is. Je wilt echt anders, maar hoe dan? En waar te beginnen? Daarmee, prachtige vrouw, help ik je!

Ontdek
& doe
wat jou
laat
stralen!

- Wear your own crown -

Stralend zijn wie je werkelijk bent

HOE ZOU JIJ HET VINDEN...

om er zelf voor te zorgen dat je jezelf fantastisch voelt. Om je goed te voelen ook als anderen je niet geven wat jij zou willen of er omstandigheden zijn waar je niet blij mee bent?

Hou je zelf niet klein, luister naar je gevoel en besluit dat jij anders wil. Neem dat besluit. Het besluit alleen al brengt een positieve verandering, omdat je in actie komt naar wat je werkelijk wil. Bye bye slecht gevoel en hello to true happiness. Zo werkt dat. Als je niet kiest voor verandering, blijft het zoals het was...

Ik wil tegen jou zeggen: Doe het! Gun het jezelf om niet een beetje maar om groots gelukkig te zijn! Om stralend en vol vertrouwen in het leven te staan, je fantastisch te voelen en in alle opzichten liefde voor het leven te voelen. Omdat je intens geniet van wat er is, doet waar je écht van houdt en waardoor je een vervuld gevoel hebt. Voel passie, vrijheid, verbinding en betekenis.

Jij bent bedoeld voor meer. Je weet toch dat er veel meer in jou zit? Doe jezelf en de mensen om je heen niet tekort. Besluit dat jij gaat ontdekken en doen wat veel voor je betekent en wat jou loads of happiness geeft. Als je stappen zet naar jouw grote verlangen voel je jezelf fantastisch en ben je intens gelukkig! Dan ben jij op je allermooist, omdat je van binnenuit straalt! Dan heb je nog veel meer te geven in de wereld en krijgt genieten een nog veel diepere betekenis voor jou. En dat is wat ik je zo gun!

- On high heels to happiness -

Op weg naar het leven waarvan je écht geniet

FOR YOU

Ontdek dat High Heels & Happiness heel goed samen kunnen! Marieke biedt 2 programma’s aan: de training SHINE IN YOUR LIFE van 3 maanden en BE GORGEOUSLY YOU van 1 jaar.

Ervaren hoe verdieping van High Heels & Happiness is kan tijdens de VIP-DAG SHINE IN YOUR LIFE die verschillende keren per jaar op de agenda staat. Op aanvraag is er beperkt ruimte voor FIRST CLASS MENTORING.

Logo High Heels & Happiness met streep

SHINE IN YOUR LIFE

3 MAANDEN PROGRAMMA | persoonlijk & online |
Een snelle & krachtige ontdekkingstocht in jezelf

Wat ontdek je?
Je ontdekt en doet waar jij echt van houdt, zodat je jezelf energiek voelt. Je begrijpt wie je bent en ontdekt hoe je met vertrouwen de beste keuzes voor jezelf maakt. Je leert hoe je jezelf waardevol voelt. Je gaat, misschien wel voor het eerst, stem geven aan wat jij werkelijk wil, wat je passies zijn, wat je belangrijk vindt en wat je een vervuld gevoel geeft. Je ontdekt hoe jouw gelukkigste toekomst voor jou uitziet en wat jij wil betekenen. Wekelijks inspireer ik je, deel ik kennis, geef ik je tools en opdrachten en zet ik je aan tot actie. Je voelt verbinding met andere gelijkgestemde vrouwen in een kleine groep. We helpen elkaar samen verder door het delen van ervaringen, successen en ook angsten in de groep..

Wat levert het je op?
Aan het eind van het programma heb je zoveel nieuwe zelfkennis dat doen waar jij van houdt heel logisch is. Je weet hoe je de beste keuzes voor jezelf maakt. Je voelt je waardevol, hebt vertrouwen in jezelf en kiest bewust voor wat jou gelukkig maakt, zodat je stralend en vol energie in het leven staat.
En weet je wat zo mooi is? Als jij straalt van geluk, geniet en vol energie zit, ben je op je allermooist en heb je nog veel meer te geven! Dan gaat het stromen. Dan ben je een nog leukere moeder en partner, komen je talenten tot bloei, ben je succesvoller en geef je de wereld jouw positieve energie...

BE GORGEOUSLY YOU | CROWN PROGRAM

Een intensief en diepgaand programma voor maximale positieve veranderingen op alle gebieden in je leven. Voor VIP-klanten die het allerbeste willen en van groots houden. Voor vrouwen die intens willen genieten en écht liefde voor het leven willen voelen.

Wat ontdek je?
Natuurlijk bevat deze training de modules van het SHINE IN YOUR LIFE programma. Maar dit programma geeft je nog meer diepgang en leidt je naar meer inzichten en veranderingen. Je ontdekt hoe je jouw verlangen in elk levensgebied integreert. Waar jij naar verlangt in je werk, in je gezin en in de relaties die je hebt en hoe je dat creëert. Je ontdekt wat jij werkelijk naar verlangt, wat jouw grote doel is. En wat jij wil betekenen voor de wereld en hoe je dat realiseert.

Wekelijks inspireer ik je, deel ik kennis, geef ik je tools en opdrachten en zet ik je aan tot actie. Je voelt verbinding met andere gelijkgestemde vrouwen in een kleine groep. We helpen elkaar samen verder door het delen van ervaringen, successen en ook angsten in de groep.

Wat levert het je op?
Je hebt een soort verliefdheidsgevoel voor je leven en kunt haast niet wachten op de volgende dag. Je voelt je dankbaar voor alles wat er is. Je maakt de beste keuzes voor jezelf, ook als je ‘nee’ moet zeggen tegen anderen. Je voelt een diepere verbinding met jezelf en met anderen. Je neemt met vertrouwen je ruimte in en staat voor wie jij bent. Je hebt een doel in je leven, dat je echt vervuld en neemt vol passie en inspiratie stappen die je dichter bij je doel brengen. Je bruist van de energie en levenslust, omdat jij staat voor wie je bent en jouw grootste verlangen waar maakt. Je voelt de vrijheid in jezelf en in het leven en ziet mogelijkheden die je nooit eerder zag. Je voelt de rijkdom in jezelf, geniet intens en haalt alles uit het leven. Je voelt je fantastisch en dat straal je ook uit. Je bent een bron van inspiratie voor de mensen om je heen en maakt de wereld mooier.

VIP-DAG Boutique Style

Een verwen-dag waarin je jezelf beter leert kennen.

FIRST CLASS MENTORING

Er is beperkt ruimte voor exclusieve 1 op 1 mentoring.

Logo High Heels & Happiness met streep