- HEART, BODY & MIND ENERGY-BOOST EXPERIENCE –

THE ULTIMATE JOURNEY OF YOUR LIFE
In dit luxe en persoonlijke 7-weeks programma, met als hoogtepunt 6 dagen samen in Dubai....

  • ontdek je de HH&H tools, zodat je vol vertrouwen actie neemt naar jouw next level happiness.
  • vergroot je het inzicht in jezelf, zodat je keuzes maakt die je heel gelukkig maken. Zodat je niet meer hoeft te twijfelen.
  • kom je bij jezelf en open je de zachte kracht in je, zodat je jezelf ziet en voelt. Hoe speciaal jij bent en wat voor moois jij de wereld in brengt.
  • krijg je jouw tools om meer écht te genieten van wat er al in je leven is, waardoor je een groter gevoel van dankbaarheid en plezier hebt.
  • ontwikkel je de moed om te zijn wie je bent, zodat je een stralende moeder en partner bent, en een succesvolle vrouw in je werk.
  • krijg je maatwerk coaching gebaseerd op wat jij specifiek nodig hebt om in alle levensgebieden meer liefde, geluk en energie te brengen.
  • krijg je een unieke mix van persoonlijke coaching. Niet alleen op het gebied van je gevoel en je gedachten, maar ook op het gebied van je lichaam. Een optimale transformatie voor jou.
  • vergroot je jouw ervaring en inzichten door in een intieme groep van 10 boeiende, ondernemende vrouwen met een groot hart te zijn.
  • sluit je af met jouw persoonlijke inspirerende actieplan naar prachtige veranderingen die je écht wilt en die je vanaf dag 1 kunt inzetten om te realiseren.

Jij ontdekt wat je écht wilt. Je ontdekt hoe je de energie en het geluk in jezelf verhoogt, zodat je écht geniet en een vervuld gevoel hebt. Met dit programma krijg je het fundament voor prachtige veranderingen, waar je de rest van je leven op verder kunt bouwen.

IS THIS YOU?

Het gebeurt ons als gedreven vrouwen met een groot hart allemaal. Vaak zonder dat je het in de gaten hebt... Maar zo hoeft het niet te zijn!
Als je lange tijd vooral druk bent om het goed te doen voor je werk of voor anderen, sta je vaak niet meer stil wat je zelf nodig hebt, waar je zelf écht van geniet. Dan weet je vaak niet zo goed meer wat je echt wilt en wat er ontbreekt. En dat kan best eenzaam en leeg voelen en een onvervuld gevoel geven. De meeste vrouwen duwen dat gevoel weg of vertellen zichzelf dat ze het zelf kunnen. Maar de meesten weten ook niet hoe en maken zichzelf ook geen prioriteit om er tijd aan te besteden om ermee aan de slag te gaan. En dan wordt dat onbestemde vervelende gevoel alleen maar erger.
Maar dat doe jij toch niet?

BE GORGEOUSLY YOU

Dit programma is speciaal voor jou, als je niet wilt klagen, maar NU prachtige verandering wilt. Op een exclusieve manier, waarin het persoonlijke aspect en genieten op een exclusieve locatie centraal staan. Dit is voor jou als je meer je eigen rol in je leven wilt pakken, zodat je dat magische gevoel vanbinnen weer hebt. Dan ben je heel blij met jezelf, en, alsof je de liefde die in de lucht hangt inademt, geniet je écht van wat er is in je leven. Dan voel je je licht en dankbaar en straal je! En als je denkt aan waar je heen gaat, jouw doel, dan word je nog gelukkiger. Het geeft je het gevoel van springlevend zijn! Dan voel je het enthousiasme tot in je tenen en kun je niet wachten op de volgende dag.
Heb niet alleen een fantastisch leven aan de buitenkant, maar zorg ervoor dat je jezelf vooral vanbinnen fantastisch voelt. Dan straalt het geluk door je ogen en ben je op je allermooist!

LET ME HELP

Vertel jezelf niet dat je het in je eentje kunt veranderen, dan had je het toch al lang gedaan? Of dat je denkt dat je geen tijd hebt en onmisbaar bent. Het zijn excuses, het is niet waar. Zo blijf je anderen altijd belangrijker maken. Je klanten, je gezin, het zal altijd iets zijn. Laat me uit eigen ervaring tegen je zeggen: doorgaan zoals het nu is zonde van je tijd. Want er verandert niets. Uiteindelijk voel je jezelf alleen maar slechter en loop je vast. Dat wil je niet, dus doe dat niet. En daarnaast weten we allebei, dat het enige moment om positieve verandering in gang te zetten NU is. Er bestaat geen ander of beter moment dan nu.

Fantastische vrouw die dit nu leest, je bent niet alleen. Echt niet. Er zijn meer vrouwen zoals jij en ik. Gelijkgestemde vrouwen die meer in hun leven willen. Die meer geluk willen voelen, meer inspiratie, meer passie, meer plezier, meer vrijheid, vervulling en betekenis. En weet je wat zo mooi is? Het zit allemaal in jou! Het is er allemaal. Je hebt alleen wat handvatten nodig.

Is dat wat jij wilt? En wil je dat op de allermooiste manier ontdekken? In een exclusieve en intieme setting waar jij je heerlijk voelt en waar je álle ruimte hebt om te genieten?
Dan heet ik je van harte welkom bij de Dubai Experience!

Logo High Heels & Happiness met streep