Focus on your dreams

Geplaatst op 24-08-2018 om 15:06

π…πŽπ‚π”π’

Ik ben op vakantie en lig heerlijk met mijn MacBook op het strand. Love it! Ik staar naar de zee, hoor de golven en laat mijn gedachten de vrije loop. Ik geniet en jeetje wat voel ik me dankbaar. Voor hoe ik nu in het leven sta, alle positieve veranderingen, voor de mensen in mijn leven, de nieuwe vriendschappen en: voor wat ik doe. Ongelooflijk, wat hou ik van het leven. Ik kan wel janken van geluk. Hoe kan het toch dat het een aantal jaren geleden zo anders was? Begrijp amper hoe ik me toen niet heb gerealiseerd waar ik mee bezig was. Onder welke steen leefde ik?? Ik zat vast in een patroon waar ik niet gelukkig mee was en deed niets. Omdat ik niet wist hoe ik eruit moest komen. Alsof ik op een willekeurige autobaan reed, de navi niet had ingesteld naar β€˜je fantastisch voelen” en ook de pijlen naar de afslagen β€˜jouw gelukkigste leven’ niet zag. En dus bleef ik doorrijden, tot ik niet anders kon, omdat mijn hoofd en mijn lijf keihard STOP riepen. Het was een doodlopende weg…

Met tranen van dankbaarheid nog in mijn ogen, wat overigens niet handig typen is, wil ik jou zeggen: Doe het! Gun het jezelf om niet een beetje, maar big time gelukkig te zijn! Om stralend in het leven te staan, je fantastisch te voelen en in alle opzichten liefde voor het leven te voelen. Omdat je intens geniet van wat er is, doet waar je Γ©cht van houdt en waardoor je een vervuld gevoel hebt. Stel jouw navi in op ‘je fantastisch voelen’. Neem de afslag naar ‘je gelukkigste leven’! Je blijft toch niet klakkeloos doorrijden als je diep vanbinnen weet dat je meer wil en er ook veel meer in jou zit…

Food for thought

Hoe ziet jouw gelukkigste leven eruit? Voel je jezelf dan stralend van geluk, terwijl de energie in je bruist? Wat voor mensen zouden je omringen? Mensen die je aanmoedigen om te groeien, om die stappen te zetten die je het aller gelukkigst maken? Wat voor werk zou je doen als alles zou kunnen? Zou je jouw talent de wereld in brengen, dat in zijn volle potentieel aangeboord wordt omdat je doet waar je echt van houdt? Zou je anderen helpen met jouw talent en passie, zodat je vervulling voelt? Zou je vanuit je hart willen leven, zodat je liefde voor het leven voelt, intens geniet van wat er is en wat je doet, zodat straalt van geluk en jezelf fantastisch voelt? Dit is hoe ik me voortaan veelal voel en ik kan je zeggen: het voelt fantastisch!! En wat gun ik dat jou en alle mensen toch! Op high heels of op slippers: focus op wat jou niet een beetje, maar BIG TIME gelukkig maakt.