MY LIFE STORY

Begin twintig was ik die ondernemende vrouw die het helemaal zou maken. Ik stond vol in mijn kracht en kon de wereld aan. Ik wilde groots en voluit leven! Ik bouwde in 12 jaar een bedrijf op en was in alle opzichten succesvol. Ik had alle vertrouwen, stond volledig in mijn kracht en straalde!

Marieke High Heels & Happiness

En toch ben ik ongemerkt uit mijn kracht gegaan. Ik was heel druk met het zorgen, regelen en organiseren van alles. Ik voelde feilloos aan wat mijn dochters en partner nodig hadden en wensten. Ik wilde een goede moeder zijn, een goede partner zijn, een goede zus zijn, een goede dochter, een goede collega zijn en ga zo maar door. Als gevoelige vrouw is het onze natuur om aan te voelen hoe je anderen kunt helpen. Wij zijn er om anderen te laten stralen. Dat voel je vanuit je hart. Dus dat is wat ik deed. Ik stemde mijn keuzes af op de mensen die ik lief had, zodat ik niemand tekort deed of teleurstelde. En als ik, diep in mezelf, gevoelens van onrust of ontevredenheid voelde, duwde ik die vakkundig weg. Hoge hakken aan, sterk zijn en doorgaan. Op wilskracht.

Vanaf een bepaald punt vroeg ik me zelfs niet meer af wat ik wilde, waar ik naar verlangde. Ik had geen flauw idee meer. Ik was eigenlijk alleen heel hard bezig om het verschil te maken voor de mensen die belangrijk waren voor mij. En ging ik in overdrive op in mijn werk om kansen en mogelijkheden te realiseren. Zo probeerde ik de voldoening te krijgen die ik zocht, maar dat werkte niet. Ik kwam op het punt dat ik mezelf realiseerde dat ik van de buitenkant een fantastisch en riant leven had, alles had wat mijn hartje begeerde en meer, maar ik was mezelf verloren. Ik wist niet meer waar ik van hield. Ik wist niet waar ik energie van kreeg, wat ik nodig had, waar ik naar verlangde, wat mijn passies zijn of waar mijn talenten lagen. Ik was onderweg vergeten wie ik was. Ik was al zo lang niet meer afgestemd op mezelf. Ik was die succesvolle vrouw die vol vertrouwen in haar eigen kracht stond al lang niet meer...

Logo High Heels & Happiness met streep

HIGH HEELS & HAPPINESS

Diep van binnen wist ik dat er veel meer in mij zat en dat ik bedoeld ben voor veel meer. Toen ik me herinnerde wie ik was als twintiger, herkende ik me niet meer in die versie. Daardoor nam ik het besluit. Ik wil niet afhankelijk zijn van wat anderen me geven. Ik ben het waard om gelukkig te zijn en daar verantwoordelijk voor. Ik neem de leiding terug en kies voor het soort geluk dat mijn hart écht raakt. Niet voor rapportcijfer zes of minder, maar het soort dat voelt als een negen of tien! Ik gun mezelf groots geluk van hoge kwaliteit. Ik wil weer in mijn eigen kracht 'aan' staan voor al het moois, diepe dankbaarheid voelen voor alle rijkdom in het leven en ik wil een hart hebben dat overloopt van liefde voor het leven.

Leven vanuit liefde, vrijheid, passie en inspiratie. Met een vervuld hart.

Al heb ik de mooiste wereldreizen gemaakt; Mauritius, Seychellen, Malediven, Carribean of Dubai, het was fantastisch, maar de allermooiste reis was de reis die ik toen maakte. Een magische ontdekkingsreis die mij en mijn leven in álle facetten mooier maakte. Het grootste cadeau dat ik mezelf kon geven en waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!

Neem de leiding terug over je geluk en laat anderen jouw waarde en geluk niet bepalen. Kom in je kracht, geef je eigenwaarde een flinke boost ontdek hoe je elke dag op talloze manieren en momenten je eigen hart met vertrouwen vult. Dit wordt jouw life changer.

High Heels & Happiness
Zelf de leiding hebben en op hoog niveau zorgen voor je eigen geluk
Precies weten hoe je dat doet en wat jou écht gelukkig maakt
Jezelf speciaal en waardevol voelen
High Quality Happiness als jouw nieuwe standaard voor geluk
Met een overvloedig hart het verschil maken
Dat is wat je absoluut wilt en waard bent!

 

Keep your heels, head & standards high

- Coco Chanel

 

BELANGRIJK VOOR MIJ

  • Liefde: Oprecht en integer in hartverbinding met mezelf en anderen
  • Vrijheid: Ruimte om te zijn wie ik ben en te doen waar ik naar verlang
  • Levenslust: Me fantastisch voelen

 

DIT BEN IK OOK

  • Hou van internationaal
  • Dol op mooie accessoires
  • Liefst met mijn laptop op het strand 🙂

 

Typisch Marieke

Ik hou van puur, integer. Ik hou van nieuw en anders, van kansen en mogelijkheden. Ik hou ervan om impact te maken vanuit het hart, vanuit oprechtheid en warmte. Ik zie wat jou waardevol maakt en dat benoem ik graag. Ik hou van een knipoog naar humor. Ik voel me fantastisch als ik me rijk voel en dat kan delen.

Logo High Heels & Happiness met streep