MY LIFE STORY

Begin twintig was ik die ondernemende vrouw die het helemaal zou maken. Ik stond vol in mijn kracht en kon de wereld aan. Ik wilde groots en voluit leven! Ik bouwde in 12 jaar een bedrijf op en was in alle opzichten succesvol. Ik had alle vertrouwen, stond volledig in mijn kracht en straalde!

Marieke High Heels & Happiness

En toch ben ik ongemerkt uit mijn kracht gegaan. Ik was heel druk met het zorgen, regelen en organiseren van alles. Ik voelde feilloos aan wat mijn dochters en partner nodig hadden en wenste. Ik wilde een goede moeder zijn, een goede partner zijn, een goede zus zijn, een goede dochter, een goede collega zijn en ga zo maar door. Als gevoelige vrouw is het onze natuur om aan te voelen hoe je anderen kunt helpen. Wij zijn er om anderen te laten stralen. Dat voel je vanuit je hart. Dus dat is wat ik deed. En als ik, diep in mezelf, gevoelens van onrust of ontevredenheid voelde, duwde ik die vakkundig weg. Hoge hakken aan, sterk zijn en doorgaan. Op wilskracht.

Ik vroeg me heel lang niet eens af wat het was dat ik zelf wilde, waar ik naar verlangde. Ik had geen flauw idee. Ik was eigenlijk alleen heel hard bezig om het goed te doen voor de mensen om me heen. Tot ik op het punt kwam dat ik mezelf realiseerde dat ik van de buitenkant een fantastisch en riant leven had, alles had wat mijn hartje begeerde en meer, maar dat ik niet meer wist waar ik van hield. Ik wist niet waar ik energie van kreeg, wat ik nodig had, waar ik naar verlangde, wat mijn passies zijn of waar mijn talenten lagen. Ik was onderweg vergeten wie ik was. Ik was al zo lang niet meer afgestemd op mezelf. Ik was die succesvolle vrouw die vol vertrouwen in haar eigen kracht stond al lang niet meer...

Logo High Heels & Happiness met streep

HIGH HEELS & HAPPINESS

Diep van binnen wist ik dat er veel meer in mij zat! Ik herinnerde me weer wie ik was als twintiger en nam het besluit om me weer fantastisch te voelen. Om mijn gelukkigste leven te creëren! Leven vanuit vertrouwen en in mijn eigen kracht. Voluit leven waardoor ik straal! Leven vanuit liefde, vrijheid, passie en inspiratie. Vanuit mijn hart. Vanuit wie ik werkelijk ben en waar ik van hou. Niet settelen om tevreden te zijn, maar rijkdom voelen in alle opzichten, waardoor ik voluit leef en nog zoveel meer te geven heb aan anderen.

Daardoor krijgt genieten een nog diepere betekenis. Nu weet ik dat High Heels & Happiness heel goed samengaan. Nu ben ik de mooiste versie van mezelf.

BELANGRIJK VOOR MIJ

  • Liefde: Oprecht en integer in hartsverbinding met mezelf en anderen
  • Vrijheid: Ruimte om te zijn wie ik ben en te doen waar ik naar verlang
  • Levenslust: Me fantastisch voelen

DIT BEN IK OOK

  • Hou van internationaal
  • Dol op mooie accessoires
  • Liefst met mijn laptop op het strand 🙂

Typisch Marieke

Ik hou van puur, integer. Ik hou van nieuw en anders, van kansen en mogelijkheden. Ik hou ervan om impact te maken vanuit het hart, vanuit oprechtheid en warmte. Ik zie wat jou waardevol maakt en dat benoem ik graag. Ik hou van een knipoog naar humor. Ik voel me fantastisch als ik me rijk voel en dat kan delen.

Logo High Heels & Happiness met streep