- PROGRAMMA -

WHAT'S IT LIKE

THE ULTIMATE JOURNEY bevat:

 • Een persoonlijke kennismaking, zodat ik op de hoogte ben van jouw verhaal, voordat het programma begint.
 • Start digitale coaching met inspirerende HH&H-tools ter voorbereiding, zodat je het meest uit the ultimate journey haalt.
 • Afspraak voor de start-bodyscan voor jouw lichaam vóór vertrek bij collega coach en expert Yvonne Janssen. Zo weet je welke disbalansen er zijn en wat je lichaam nodig heeft om je optimaal te voelen en ziektes te voorkomen.
 • Intiem 6 daags Dubai-retreat in het luxueuze Waldorf Astoria Palm Jumeirah, van 23 - 28 november:
  • 6 dagen persoonlijke inspiratie en coaching in de prachtige huiselijke Waldorf suite met een fantastisch uitzicht over de zee. In de kleine groep haal je het meeste uit jouw Ultimate Journey. Elke ochtend word je, in de prachtige Waldorf-suite, geïnspireerd. Al het moois dat in jou zit wordt naar boven gehaald, zodat jij jezelf weer voelt en ziet.
  • 5 dagen een persoonlijke (pijnloze) bodyscan, -behandeling en coaching op jouw gezondheid. Tekorten worden aangevuld, disbalansen worden verminderd en je energie wordt verhoogd. Aan het eind van de week zie stroomt het ook in je lichaam optimaal. Dat voel je en het geeft je vertrouwen.
  • Je kunt dagelijks rekenen op energie, plezier en enthousiasme van elkaar en hebt ook alle ruimte om te relaxen en te genieten.
  • 3 dagen met een first class Dubai beleving, afgestemd op het programma, die nog meer verdieping en inzicht geven.
  • 2 bijzondere diners samen; De eerste dag dineren we samen onder de sterrenhemel in de woestijn. De laatste avond zijn we op een inspirerende bruisende locatie, waar we tijdens een VIP diner proosten op alle successen.
  • De mogelijkheid voor maatwerk coaching op het onderwerp dat jij wilt.
  • De unieke ervaring om je perspectief op het leven te veranderen en te zien wat er werkelijk allemaal mogelijk is voor je.
 • Persoonlijke inspiratie en coaching na de Dubai Experience
 • Een inspirerende dag aan het einde van de 7 weken, waarop je ook na het programma verder kunt bouwen.

MORE..

In Dubai kijk je vanuit een prachtige andere wereld naar jezelf en naar alle gebieden in je leven. Je krijgt meer zelfkennis, waardoor je betere keuzes kunt maken. Je krijgt inzicht op vragen als: Hoe ziet je leven er nu uit? Wat zijn daar de consequenties van? En wil je dat blijven doen? Daar gaan we het over hebben. Maar, we gaan het ook hebben over mogelijkheden. Want als je verandering wilt, vraagt dat om een nieuwe manier. Je ziet nieuwe mogelijkheden die je eerder niet zag, waardoor je jezelf en je huidige leven meer kwaliteit geeft. Je ontdekt wat jij nodig hebt om meer liefde en vrijheid te ervaren, om verbinding en betekenis te voelen. Om écht te genieten en meer glans en kwaliteit in je leven te brengen. Zodat je meer quality time hebt. En je ontdekt hoe je dat verweeft in je huidige leven als je weer thuis bent. Zodat het niet alleen een koffer vol goede voornemens is, die verdwijnt op het moment dat je op Schiphol bent en de eerste appjes op je telefoon verschijnen.
Je krijgt een fundering met handvatten, zodat je het ook echt kunt doen en weet hoe je het gaat inzetten. Dat is wat er gaat gebeuren. Next level happiness, dat is wat Dubai jou gaat brengen.

HET MOOISTE CADEAU DAT JE JEZELF KUNT GEVEN

YOUR DIAMONDS | dit is wat het je kan opleveren

 • Je kiest er elke dag voor om meer écht te genieten Elke dag is mooier.
 • Als iemand je vraagt hoe het met je is, is jouw antwoord niet meer "goed", maar zeg je "fantastisch!". Want dat is hoe je jezelf voelt.
 • Je maakt de beste keuzes voor jezelf, zonder dat je je daar schuldig om voelt.
 • Je voelt de vrijheid in jezelf om te kiezen voor tijd voor jezelf en dat geeft je een vervuld gevoel.
 • Je kiest voor mensen om je heen waar je écht contact mee hebt en waar je energie van krijgt. Die enthousiast voor je zijn en je aanmoedigen.
 • Je weet waar jij heen wilt, hoe jij je huidige leven wil vormen en wat jouw doelen zijn. Je weet de stappen daar naartoe en voelt vertrouwen om dat te doen. En dat voelt heerlijk!
 • Je weet wat jouw grote stille verlangen is, dat wat jij het allerliefst wilt. En misschien voel je de vrijheid en het vertrouwen in jezelf ook, om daar ook echt voor te gaan. Je voelt de levendigheid weer in jezelf en je barst van enthousiasme en energie. Je kunt haast niet wachten op de volgende dag.
 • Je bent blij en gelukkig met jezelf en met jouw leven. Je bent een leukere moeder, een leukere partner, dochter en vriendin.
 • Je bent creatiever, vindingrijker en succesvoller, omdat alles weer stroomt.

De vrouwen waarmee ik gewerkt heb zijn in de basis niet anders dan jij. We beginnen allemaal ergens en hebben dezelfde keuze om echt 'ja' tegen onszelf te zeggen en het hoge geluk te voelen dat je verdient.
Geld heeft altijd en doel. Ben jij er klaar voor 'to play a bigger game'? Geniet je ervan en kom je in je kracht door in een luxueuze omgeving te zijn, in gezelschap van 2 quality coaches, en in de energie van 10 boeiende vrouwen met een groot hart? Dan weet je dat het tijd is om jouw plek te reserveren.

Verheug je erop, want serieus, wat is er beter dan om eind november in Dubai te zijn?! Ik ben enorm enthousiast om je als gastvrouw te verwelkomen in mijn favoriete hotel op Palm Island. En om er zeker van te zijn dat je van nu af aan niets anders realiseert dan wat jij waard bent. Life will never be the same!

HET MOOISTE WAT JE KAN OVERKOMEN, IS DAT JE JEZELF WEER ZIET EN VOELT. DAT JIJ WEER ZIET EN VOELT WAT ER ALLEMAAL IN JE ZIT EN WAT JIJ KUNT!

WHY DUBAI

Door afstand te nemen van je dagelijkse leven kom je sneller tot eigen inzichten. Daarnaast staat Dubai voor exclusief, luxe, kwaliteit en genieten. Hoe fantastisch is het als dit samen gaat met verdiepen. Dan groei je op de allermooiste manier en dat mag jij jezelf gunnen. En hoe mooi wordt het als je kunt verdiepen in kwadraat, in de magie van Dubai en met haar prachtige metaforen? Die ga je beleven en voelen. Die vergeet je nooit meer!

Hoe zou het voor je zijn, als je vanuit Dubai naar huis vliegt en je hebt dat magische gevoel in jezelf? Dat je straalt van binnenuit, dat je de vrijheid in jezelf voelt en bruist van energie? Dan ben je op je allermooist! Dan kun je niet meer doen wat je deed, want je wilt het ook niet meer. Want het wordt duidelijk voor je, wat wel bij je past en wat niet. En het is zo leuk om te ontdekken wat wel bij je past. Waar je echt van geniet, wat je echt raakt en belangrijk vindt. Dan breng je dat ook in je leven en wordt alles leuker en mooier.

Gun het jezelf om echt jezelf te zijn, om groots te genieten en jezelf een first class leven te gunnen, dat fantastisch voelt aan de binnenkant én aan de buitenkant!

 

WHO IS THIS FOR?

 • Als je jezelf herkent in de tekst
 • Als je niet houdt van een grote groep, maar van persoonlijke aandacht
 • Als je geniet van een luxueuze setting en kwaliteit waardeert
 • Als je een vrouw bent met een groot hart en houdt van puur en oprecht
 • Als je iemand bent die houdt van kansen en mogelijkheden

ACTION TIME, GORGEOUS!

Waar wacht je nog op, mooie vrouw? Je leest dit niet 'toevalllig'. In je hart weet je dat dit de oplossing voor je is. Verzand dus niet in excuses die in je hoofd opkomen. Ik weet dat er 1000 redenen zijn om te zeggen dat je nu geen tijd hebt, of dat je niet zomaar een week weg kunt. Maar, heel eerlijk, wanneer kies je dan wel voor jezelf? Dan gebeurt het nooit. Dan ga je 2019 in en is het nog wat het is. Dat wil je niet. Je wilt juist dat het anders wordt. Zodat je juist wel tijd maakt voor wat waardevol voor je is, waar jij van geniet. Daarom is dit WEL het moment om wat je normaal in anderen investeert, nu eens in jezelf te investeren. Niet in kortstondig geluk, maar in écht geluk. Je weet als geen ander dat het kopen van nog een designertas of nog een paar prachtige schoenen inderdaad heerlijk is, maar dat het je niet geeft waar het écht om gaat.
Maak jezelf en jouw geluk nou eens belangrijker dan al het andere. Dat is waar het écht om gaat! Je hebt alles in je en jij mag dat weer gaan zien en voelen. Jezelf écht zien. Voelen hoe fantastisch je bent. En dat je ziet en voelt wat voor prachtige dingen je in de wereld brengt. Dat is de puurste en mooiste verrijking die je maar kunt beleven! En reken maar dat het de mensen om je heen, en je werk, ook heel veel oplevert...

BLIJF JE HOPEN EN DROMEN? OF GA JE VOOR VRIJHEID EN ÉCHT GENIETEN?

Dit is dus echt voor jou als: 'ja' je denkt dat je onmisbaar bent, en dat je geen tijd hebt. En 'ja' het engste wat je ooit kunt doen is in jezelf investeren op deze manier. Maar dat je het tóch doet! Omdat je weet dat er nu iets anders moet gebeuren. Dan ga ik graag in gesprek met je.

Dan is dit het beste wat je kunt doen: vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@highheelshappiness.com en meld je aan voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, stemmen we verwachtingen af en kijken we of er écht een goede klik is.
Wees snel als je erbij wit zijn, want er is echt maar plaats voor 10 dames.

Ik verheug me erop je te spreken!

Voor- en achternaam *

Email *

Logo High Heels & Happiness met streep