top of page
High Heels klr als banner_edited.jpg

Oppervlakkig geluk werkt niet voor jou. Je bent bedoeld voor meer en je wil meer. Je wil meer écht blij zijn en genieten op een dieper level. Je wilt meer levendigheid, liefde en geluk in elke dag. Een overvloedig gevuld hart. Je verlangt naar het soort geluk dat jou niet een beetje blij maakt, maar dat je diep voelt en écht laat stralen.

Je bent klaar met jezelf tekortdoen en afwijzen. Done met jezelf tevreden stellen met minder dan je wil en waard bent. Je bent niet bereid je nog langer middelmatig of minder te voelen en wilt er NU voor zorgen dat jouw realiteit vanaf morgen écht anders is.

 

Rise & shine, gorgeous, velen gingen je al voor. Geef jezelf en jouw geluk de hoogste prioriteit en kwaliteit. Dat is wat je waard bent.

This is your life.

This is your time. 

This is your place.

It's time to create the life you love

UNDER CONSTRUCTION
Wij zijn druk bezig alle informatie hier beschikbaar te maken, die volgt zo snel mogelijk.

Goodbye high heels van sterk zijn en vechten tegen je gevoel.
Stop met proberen geluk te voelen bij minder dan je wil en waard bent.

Het werkt tegen je. Dit is jouw wake-up call naar het leven waarvoor je bedoeld bent.

A system to shine

Marieke Raquel groen_edited_edited.jpg

Marieke Sigmans

INSPIRATIONAL SPEAKER - MENTOR - EXPERT

High Quality Happiness

Ik ben Marieke, oprichter van High Heels & Happiness. Wat goed dat je er bent.

Je doet niets fout en je bent zeker niet alleen. Iedereen met een groot hart die haar aandacht, energie en tijd geeft aan het van geluk voor de mensen om haar heen, en op het vergroten van succes in het bedrijf, én tegelijkertijd probeert zich waardevol en speciaal te voelen en een gevuld of vervuld hart te hebben, blijft achter. Het is onmogelijk.

Miljoenen capabele, sterke vrouwen worden elke dag wakker en voelen de leegte en eenzaamheid. Ze weten feilloos wat een ander nodig heeft, maar niet hoe ze zorgen voor het geluk dat ze zelf willen en waard zijn. Ze zijn de verbinding met zichzelf kwijt en weten niet hoe ze hun eigen hart vullen en vervullen. Haar waarde en haar geluk liggen in handen van de buitenwereld. Vrouwen als zij dromen over een duidelijkere, meer overvloedige toekomst waarin zij meer in hun eigen kracht zijn, hun hart vervuld is en hun leven fantastisch voelt. Ze weten alleen niet hoe.

Herken je dat? Dan kan ik je zeggen: Ik zie jou. Ik hoor jou.

Dat is het verhaal van mijn klanten en wat ik ook zelf doorleefd heb.Dat 

Je hebt een andere manier in de basis nodig. De essentiële basis waardoor jij weer het middelpunt bent en jouw leven om jou draait, in plaats van dat jij om het leven draait. Een manier waardoor je vol vertrouwen bij jezelf bent, ultiem goed voor jezelf zorgt en je precies weet hoe, wanneer en waarmee je jouw hart vult met uitzonderlijk geluk, elke dag.

 

Dat is wat High Quality Happiness is; dat je jouw eigen waarde voelt op het level dat recht doet aan jou en dat je vreugde en liefde voor het leven voelt op het niveau dat het je het als hoogwaardig voelt. Voor jezelf, voor anderen en je leven.

What does it feel like?

Je voelt de leegtes

Er gaat veel in je om.  Je logische mind probeert het weg te duwen, of vertelt je dat dit niet over jou gaat, of dat het allemaal wel meevalt. Misschien kun je zelfs geen duidelijkheid krijgen in de wirwar van gedachten en gevoelens.

Deze checklist helpt je om te ontdekken of dit over jou gaat.


Deepdown, in the deep waters of your soul you hear the whispers:
you are worthy of more - you are meant for more - you are more.

You absolutely are. Listen.
 

Leiding nemen over je geluk

Wear your own crown

Je wil meer geluk. Meer duidelijkheid, meer zelfvertrouwen, meer je eigen kracht voelen. Je wil écht blij zijn, meer levenslust, meer enthousiasme en plezier voelen. Meer liefde in je hart, meer echtheid, verbinding, diepgang, vervulling en betekenis. En dat, lieverd, is niets minder dan wat je absoluut waard bent en nodig hebt. Je voelt de tekorten niet voor niets. En de grootse dromen en verlangens diep vanbinnen die je weggeduwd hebt, zijn er niet zomaar. Die heb je met een reden. Je bent geboren voor meer.

Het is hoog tijd dat jij jezelf en jouw geluk prioriteit maakt en je leven de kwaliteit geeft die je wil en waard bent!

Dit is jouw wake-up call om de leiding terug te nemen, zodat jouw leven weer draait om jou, werkt vóór jou en klopt met jou.

 

Er is absoluut een duidelijke weg naar jouw verlangens. Een manier waarin jouw waarde en het geluk dat jij waard bent niet langer afhankelijk is van de buitenwereld of van omstandigheden, maar jij zelf de leiding in handen hebt.


Lururious Mauritius, amazing Seychelles or breathtaking Zanzibar.

This journey will be the greatest of all. You'll unlock

all the treasures within and find the answers to joy, love and fulfillment.

Worthy Woman.jpg

Essential foundation

the Worthy Woman

Het is tijd om elke vorm van leegte en tekorten los te laten en je eigen kroon op te zetten. Ik laat je graag de weg zien naar dagelijks geluk van hoge kwaliteit ervaren.

 

Een manier waardoor jij opbloeit, en waardoor je op de grootst mogelijke manier, die speciale vrouw bent, die ultiem goed zorgt voor zichzelf, er ook voor zichzelf is, die kiest voor haar mooiste leven. Zonder anderen tekort te doen.

 

De vrouw die stevig staat, gelooft in zichzelf en zich het waard voelt om, niet een beetje, maar intens gelukkig te zijn. Zij die zichzelf draagt en haar hart dagelijks vervult, waardoor ze écht van haar leven houdt. De vrouw die zich niet meer hoeft af te vragen: Wie ben ik en wat wil ik?

 

Een high-quality Happiness fundament is absoluut wat je waard bent. Dat is waar je voor bedoeld bent. 
 

 Keep your heels, head and standards high     - Coco Chanel

Warm welcome bij High Heels & Happiness

High Heels & Happiness is dé plaats voor gedreven vrouwen met een groot hart zoals jij, die in materialistisch opzicht een fantastisch leven hebben, met alle ingrediënten voor geluk, en nu klaar zijn om zichzelf en hun geluk de verdieping en waarde te geven die je écht wil. Geluk dat rijk voelt in je hart.

Het is een eer om je te verwelkomen in een wereld waar je jezelf en je leven opnieuw uitvindt. Waar je ontdekt en voelt hoe speciaal en waardevol je bent, en waar jouw grote hart je superpower is. Waar zorgen voor jezelf op het level dat recht doet aan jou, gelukkige energie voelen, 'aan' staan voor de mooie dingen in je leven, je eigen hart vullen en vervullen én waar uitkijken naar mooie kleine en grootse doelen, jouw nieuwe dagelijkse realiteit is. 

Verheug je erop om je eigenwaarde de boost te geven, en activeer positiviteit, plezier en genieten als vast gegeven in je nieuwe dagelijks leven. Stof de passies, verlangens en dromen af die lang geen stem gekregen hebben, en vertaal ze naar mooie doelen in de toekomst die je energie geven. Met een fundament van wat High Quality Happiness betekent voor jou, bloei je op en ben jij die zelfverzekerde, capabele, warme en stralende vrouw. Écht blij met jezelf en met je leven. Trots op jezelf. En met een blij, rijk en vervuld gevoel in je hart.
 

Dit is jouw moment om weer te schitteren.
Stap in je high heels, zet je eigen kroon op en maak
High Quality Happiness jouw nieuwe standaard.

the WORTHY WOMAN. SHE IS MORE.

CONFIDENT. SHINING. HIGH QUALITY HAPPY. FULFILLED

Het is een eer om je te verwelkomen in een wereld waarin je ontdekt en voelt hoe speciaal en waardevol je bént, en waar jouw grote hart je superpower is. Waar zorgen voor jezelf op het level dat recht doet aan jou, blij zijn en genieten van de mooie dingen in het leven, je eigen hart vullen en vervullen én waar uitkijken naar mooie (grootse) doelen voor de toekomst, jouw nieuwe dagelijkse realiteit is. 

The -women only- place voor inspiratie, groei en empowerment naar een duidelijkere en meer overvloedige toekomst. 

Beauty begins the moment you decide to be yourself     - Coco Chanel

bottom of page