top of page

SHE

PURE. WARM. CONFIDENT. WORTHY. SHINING. MAGNETIC.

Warm welcome in de wereld van High Heels & Happiness

Wat fijn dat je er bent!
Kom binnen in een warm bad van empowerment, waar je wordt geïnspireerd, groeit en opbloeit, en wakker wordt in een nieuwe realiteit die licht, overvloedig en hoogwaardig voelt.
Ik nodig je uit...

Discover a magical new world

What are you looking for?

High Heels & Happiness is een warm bad voor empowerment, gedreven door de wens om jou te inspireren en bekrachtigen, zodat je de magic van jezelf en jouw hart  omarmt en vele malen meer waarde, liefde en kwaliteit aan je leven toevoegt.

Welkom in de wereld van klein én groots geluk zien en voelen, van genieten van moois dat er al is én uitkijken naar het mooie dat er komt. De wereld waarin je het mooie van jezelf en anderen ziet, waarin het voelen van liefde, geluk en dankbaarheid in je hart jouw nieuwe normaal is en waarin je de gouden randjes van de dag ziet en ervaart.

Hier geven we waarde, prioriteit en kwaliteit aan jou en jouw hart. We ontdekken weggeduwde verlangens en dromen groot. Wij creëren en co-creëren. Het proces wordt bepaald door jouw openheid en drive. Wanneer je met mij werkt zeg je geen -ja- tegen een gemiddelde formule, je zegt -ja- tegen een warme, realistische mentor die humor belangrijk vindt en er alles aan doet om jou te bekrachtigen en laten schitteren in de manier waarop je jezelf, anderen en jouw leven ziet, voelt en doet.
Samen zúl je groeien en opbloeien.

Marieke Raquel groen_edited_edited.jpg

It's your time to awaken to an abundant reality

I'm pleased to meet you, gorgeous!

Client.jpg

Mijn klanten hebben verschillende achtergronden, maar delen één gegeven: het zijn positieve, getalenteerde vrouwen met een groot hart, die gedreven worden het verschil te maken voor anderen en in hun werk, maar zichzelf tekort doen. Zij weten niet hoe en waarmee ze zichzelf gunnen en geven wat ze wérkelijk willen en waard zijn, in elke dag. 

 

Zij hebben een gemeenschappelijk doel: zij willen NU de leiding over hun geluk terugnemen, hun kracht voelen, hun waarde met trots dragen en een hoge standaard van blijdschap, liefde en geluk in hun hart ervaren in elke dag, zodat hun leven op de snelst mogelijke manier vele malen mooier, lichter en hoogwaardiger voelt. Zo kúnnen zij meer zijn, hebben en betekenen. Voor zichzelf én voor anderen. Dat zijn de vrouwen die ik met integriteit en passie wil helpen om te groeien. Dus dat is wat ik doe.

Het is een eer je te verwelkomen in een wereld waar je jezelf en jouw leven opnieuw uitvindt. Waar je ontdekt en voelt hoe speciaal en waardevol je bent en waar jouw grote hart je superpower is. Waar zorgen voor jezelf op het level dat recht doet aan jou, gelukkige energie voelen en 'aan' staan voor het moois van jezelf, anderen en het leven, je eigen hart vullen en vervullen en uitkijken naar kleine en grootse doelen jouw nieuwe realiteit wordt.

from my heart - my soul - my passion - my purpose

authentic - powerful - uplifting - soulbased

My value for you?

I see, hear and feel you

Ik weet hoe jij je voelt, ik was daar ook. Op papier had ik een fantastisch leven, maar zo voelde het niet. Ik had onhaalbare verwachtingen van mezelf, waardoor bijna alles voelde als 'moeten'. Kostbare tijd vloog voorbij waarin ik in auto pilot keihard mijn best deed voor anderen, mijn werk en verantwoordelijkheden en mezelf en mijn geluk te onbelangrijk maakte.
Wat ik deed en wat dat tot gevolg had lees je in mijn journey, onderaan.
Toen ik helemaal opgebrand was besloot ik om nooit meer genoegen te nemen middelmatig geluk. Ik ben meer, wil meer en gun mezelf en iedereen vele malen meer! Het leven is kostbaar en prachtig. Het is aan onszelf om hoogwaardig geluk dat uitzonderlijk voelt het doel te maken - los van anderen en omstandigheden. Precies die beslissing was mijn lifechanger!

Ik heb verantwoordelijkheid genomen voor mezelf en mijn leven. Er zullen altijd dips zijn en challenges op ons pad komen, dat hebben we niet in de hand. Maar door er hoogwaardig te zijn voor jezelf, heb je een eigen rijke basis. Je bent krachtiger, staat steviger en hebt meer veerkracht. Je overziet alles beter, bent meer in controle over je gevoel en je energie en minder snel geraakt en uit het veld geslagen. Ondanks mijn gevoeligheid. Het is een gamechanger

Of mijn verhaal 'toeval' is? Nee. Het is mijn overtuiging dat alles mij geleid heeft naar het avontuur waarin ik de waarheid van mezelf en mijn hart ontdekte. Waarin ik mijn missie en passie vond: om JOU ook te helpen naar hoogwaardig geluk. Ik ken die weg. Ik heb het geleefd, beleefd en doorleefd. Every step of the way. Om te gaan naar het magische pad waarvoor ik altijd al bedoeld was.

 

Precies dat is mijn meerwaarde voor jou. Mijn wijsheid komt niet alleen uit boeken of trainingen. Ik weet wat je voelt, hoe je vecht en twijfelt. Hoe je je best doet om je wél blij en goed te voelen bij de tekorten. 'Hakken aan, sterk zijn en doorgaan'. Been there done that. Ik ken het als geen ander en weet hoe die weg is en voelt. Mijn levenservaring heb ik verdiept door trainingen van de allerbeste coaches uit de hele wereld. Dat heb ik samengebracht in wat ik jou bied. Het beste voor jou is mijn missie en waarvoor ik de wereld over reis. Meer je waarde weten, voelen en met trots dragen. Je eigen kracht voelen. Een hart overvloedig gevuld met liefde en geluk. High Quality Happiness.

De waarde die ik je bied is hoog. Omdat ik jouw waarde zie, weet wat er mogelijk is voor jou en je het állermooiste gun, op de manier die goed voelt voor jou. Het is mijn doel dat jij het leven creëert waarvoor jij altijd al bedoeld was! Groots. Zodat je meer bent, hebt en betekent. Voor jou en voor de mensen om je heen.

 

Een mooiere wereld begint bij geluk in jou. Laten we samen de wereld mooier maken. Ik nodig je uit...

Car_edited.jpg

Want to know more about me?

Me

Ik hou van puur en oprecht, van nieuw en anders, van ontdekken en beleven. Ik hou ervan om impact te maken vanuit het hart, puur en warm. Ik zie wat jou waardevol maakt en dat benoem ik graag, zodat jij jouw waarde en kracht voelt en een groter beeld krijgt van jezelf. Ik hou van gezelligheid en een knipoog naar humor. Ik voel me fantastisch als ik me rijk aan kwaliteit voel en dat kan delen met anderen.

I love

Groots zien, denken en doen

Internationaal

Gedreven worden vanuit passie

Kwaliteit & schoonheid

Inspiratie & groei

Muziek die mijn hart laat dansen

Diepgang én luchtig plezier

In de auto onderweg

Zeilen, pure magie

Oesters met een volle Chardonnay

Genieten, met laptop in de buurt;-)

Important

LIEFDE:               

Puur en oprecht in hartverbinding, met mezelf en anderen.

 

VRIJHEID:         

Ruimte om te zijn wie ik ben en te doen waar ik naar verlang.

 

LEVENSLUST   

'Aan' staan voor hoogwaardigheid in alle facetten dat fan-tas-tisch voelt.

Driven to be a changemaker starts with making thé change for yourself

About me

Amper 22 begon ik als kersverse ondernemer...

Vol enthousiasme begon ik aan mijn droomleven. Ik was die zelfverzekerde, ondernemende vrouw die een groots leven volop kansen en mogelijkheden voor zich zag en het helemaal zou maken. De wereld lag aan mijn voeten. Ik bouwde in 12 jaar succesvol een bedrijf op en was in alle opzichten succesvol. Ik had alle vertrouwen, voelde mijn kracht en straalde!

En toch ben ik ongemerkt uit mijn kracht gegaan. Gevoelig als ik ben weet ik altijd feilloos hoe ik het verschil kan maken voor anderen, hoe ik hen in hun kracht kan zetten en kan laten stralen. En ook zakelijk weet ik wat er nodig en mogelijk is, heb ik het vermogen om veel te realiseren, en voelt het vaak logisch om dat ook daadwerkelijk te doen. Dat is wat ik ben gaan doen. Misschien naïef, maar ik stond er jarenlang niet bij stil wat mij blij maakte, waar ik naar verlangde. Ik had geen flauw idee, want ik was niet gericht op mezelf en voelde het dus niet. Ik was gericht op de mensen die me lief waren, mijn werk en alle verantwoordelijkheden. Ik vroeg me niet af wat het me opleverde of kostte. Privé of zakelijk, ik zie waar ik het verschil kan maken, heb het vermogen dat te doen en ga voor het allerbeste resultaat. Dus dat is wat ik doe. Met hart en ziel.

Ik wist toen niet hoe belangrijk het was om er ook voor mezelf en mijn geluk te zijn, wist ook niet hoe je dat doet. Ik overzag niet hoe cruciaal het is om de verbinding met jezelf te hebben. Dat het onmogelijk is om te zijn, geven en betekenen voor anderen, wat je jezelf niet geeft.

Sailing_edited.jpg

Totdat ik de tekorten steeds meer voelde. Ik wist dat ik beter moest zorgen voor mezelf. Ik wilde meer wat past bij mij! Maar ik wist niet hoe, wat dat was en waar te beginnen. Dus ging ik door op de manier die ik kende en werd het zeker niet beter. Jarenlang was ik kampioen 'niet voelen' en duwde ik de negatieve gevoelens vakkundig weg. Tot het ver ondermaats voelde en niet meer lukte. Hakken aan, sterk zijn en doorgaan? Op wilskracht doorgaan werkte niet meer voor mij. Het leek of iedereen om me heen trots en gelukkig was. Maar ik voelde het niet. Het voelde oppervlakkig, leeg en eenzaam. Mijn leven paste niet meer bij mij, klopte niet meer met mij en werkte al zeker niet meer voor mij. Ook qua gezondheid niet. Het stroomde gewoon niet meer in mij. Ik zat vast in een manier die tegen mij werkte en wist niet hoe dat te veranderen. 

Ik kon geen wijs uit de wirwar van gevoelens en gedachtes en herkende mezelf niet meer als de krachtige, warme en positieve Marieke van toen. Ik voelde de tekorten en vocht tegen mezelf. Ik voelde me waarde-loos en hoe ik ook mijn best deed, ik kon blijdschap of geluk niet voelen zoals ik wilde en nodig had. Maar ik wílde het voelen en ging door met vechten tegen mezelf. Ik schaamde me voor het voelen van de leegte, ondanks alle materiële rijkdom. Voelde me er schuldig om en het niet waard. Ik begreep niet hoe dit mij dit, als capabele vrouw, kon overkomen. Vroeg me af wat ik verkeerd deed en twijfelde op alle vlakken aan mezelf. 

En nu weet ik dat, hoe pijnlijk dat toen ook was, dat dit vóór mij gebeurde; het opende mijn ogen voor het groeien naar een hoger bewustzijn van wie ik in essentie ben. Om mezelf en de verlangens in mijn hart waarde, prioriteit en kwaliteit te geven. Om hoogwaardig met mezelf om te gaan en het leven te creëren dat in lijn is met mij. Het opende de deuren naar het creëren van een leven met liefde en geluk van een hogere frequentie, waarvan ik het bestaan niet kende... 

 

Nu zie ik mezelf. Geef ik mezelf en mijn hart de waarde die recht doet aan mij.

Want, ik ben, net als jij, niet bedoeld voor een onbeduidend leven waarin ik mezelf kleiner maak dan ik werkelijk ben. Dat past niet, klopt niet en werkt niet voor mij. En ook niet voor jou. 

Jij weet dat. Je bent ook bedoeld voor meer.

Je bent hier om grootser jezelf te zijn. Ik nodig je uit...

The moment you decide to wear your own crown your reality shifts

New me

Fast forward

Ik ging 'all in' voor een hoge standaard van geluk. Vond het mezelf waard daarin groots te investeren, koos voor kwaliteit en wist dat het voor mij zou renderen. En zo gebeurde. Magisch toeval verschijnt op mijn pad, keer op keer op keer. Zo werkt het. Momentum. Flow. Energie van een hoge frequentie stroomt in je en ontvouwt zich vóór je. Als je -ja, ik wil- zegt tegen jezelf en je leven afstemt op wie je bent, ga je in co-creatie met het Universum... Dan word je magnetisch voor de verlangens die bedoeld zijn voor jou.

Ik ben ja, ja en ja gaan zeggen tegen mezelf en mijn hart. Ik ga volmondig voor die interne -ja- als er 'toevallige' kansen komen waarbij mijn hart en ziel een handstand maken.

Ja tegen top coaches van wereldformaat die me nog meer laten groeien.
Ja tegen kansen die passen bij mijn verlangens en fantastisch voelen.

Ja tegen groots mezelf zijn en groots geluk voelen.
 

Ja tegen investeren in wat waarde-VOL is voor mij. Ook als het eng voelt. Juist dan!

Kansen kwamen als magic op mijn pad en sloten aan op groots verlangen in mij.
Ik zei -ja- tegen 
top coaching in Los Angeles die me een global mindset gaf. Love it!
-Ja- tegen een onverwachte uitnodiging om een workshop in Canada te geven.
-Ja- tegen het houden van een retreat in Dubai.
-Ja- tegen Michelle Obama ontmoeten, die mij begroet met het woord waarop IK           

  patent heb; Hi, gorgeous!
En nog veel vaker -ja-!

De meest onverwachte poorten gaan letterlijk en figuurlijk als magisch toeval voor je open. Ik zou er een boek over kunnen schrijven... Magic just unfolds.
Dat is wat er gebeurt als jouw hart-energie naar een hogere frequentie gaat. Als je kiest voor geluk dat werkt voor jou, als nieuwe eigen basis. Je wordt meer en krachtiger jezelf en je hart wordt magisch. Jij krijgt een unieke energie en krijgt dat als een magneet terug. Van anderen en het universum. High Quality Happiness. Mooier wordt het niet...

En weet je wat? Wat ik kan, kun jij ook! Je hebt alles in je en bent absoluut alles waard.
Het enige wat je nodig hebt, is het te geloven en -ja- te zeggen tegen jezelf.
Dat het tijd is voor jou en jouw hart!

Burj Al Arab.jpg

High Heels & Happiness - a system for High Standards of Happiness

Who am I.jpg

Who am I? How can I own my uniqueness? How can I sparkle my soul and be more of me?

Mind Cafe_edited.jpg

How can I take back control to feel more power, worth and happiness?

Heart.jpg

How can I give myself what makes me happy? How can I fuel my own heart, in every day?

High Heels black_edited.jpg

How do I create a life filled with High Quality Happiness, to make me shine and feel magnetic?

bottom of page