top of page

1 afspraak | dé oplossing voor direct inzicht & antwoorden

the

essential insight - selfcare happiness

SELF CHECK-IN

Ontdek waar je nu staat, waar je naartoe wil en heb een plan!

Speciaal voor jou als het perfecte startpunt, als je vastzit in een manier die ondermaats voelt om direct de leiding terug te nemen, zodat je jouw kracht, waarde en jouw geluk verhoogt
en jij weer 'aan' staat voor jouw verlangens.

Feeling less powerful, valuable and happy as you want?
There is so much more possible than you see now...

The Self Check-In

Direct clarity & answers

Als je jezelf en jouw leven meer waarde en kwaliteit wil geven zodat je een hogere standaard van geluk ervaart, dan is het logisch dat je niet weet waar je moet beginnen. Waarschijnlijk vraag je je ook af wat het jou zou opleveren en hoe het de kwaliteit van jouw leven zou veranderen. Of denk je "zou het ook werken voor mij?" en "gaat het me opleveren wat ik wil?".

Dit is het startpunt dat het leven van de vrouwen die je voorgingen vele malen mooier gemaakt heeft.

 

Het geeft je alle duidelijkheid om te weten waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je de leiding kunt nemen om dit jaar nu ook feitelijk joúw jaar te laten worden.

The Self Check-In

How it works

Je investeert in 1 afspraak van 2 uurtjes en krijgt:

01

Insight & clarity

Van 'all over the place' naar: inzicht & duidelijkheid

We kijken samen vanuit een hoger perspectief naar jou en jouw leven. Door een logische benadering en meetbare vragen weet je al na 1 uur waar je nu staat. Je krijgt jezelf en jouw leven in zicht. Je hebt de duidelijkheid waar je naar zoekt:

Je weet op welke manier je jouw leven 'doet' en wat het resultaat daarvan is

Je ziet hoe en waarin je jezelf tekort doet

Je begrijpt wat er zich in je afspeelt en waarom je tekorten voelt

Je krijgt een dieper begrip en cruciale expertkennis, waardoor je overziet en doorziet wat je eerder niet zag. Het opent je ogen en geeft herkenning. Het vormt nu een logisch geheel dat kloppend voelt. Je hebt meer zicht in jezelf en jouw leven. 

Dat inzicht geeft je de duidelijkheid en rust die je nodig hebt. Je weet waar je nu staat.

02

Answers & a plan

Van vastzitten in tekorten naar: antwoorden en een plan

Het tweede deel van onze afspraak vorm je de toekomst die je wil. Je vindt antwoorden op wat je wil en weet wat je daarvoor nodig hebt:

Je weet waar je naar verlangt

We vertalen jouw verlangen naar duidelijke doelen

We schetsen de contouren van jouw plan voor dit jaar

Je loopt de komende maanden niet het risico dat je jouw kostbare tijd verspilt aan het maken van de verkeerde keuzes die je meer tekorten opleveren. Je hebt een plan, afgestemd op jou, dat wel vóór jou werkt. Je weet wat je nodig en mogelijk is om jouw doelen feitelijke werkelijkheid te maken, zodat je de toekomst creëert waar je naar verlangt. Het resultaat heb je zelf in handen.

Na onze afspraak loop je met een heldere focus en een concreet plan van aanpak naar buiten. Dat geeft je de rust, het vertrouwen en de richting naar de toekomst waarvan je droomt.

The future you are wishing and hoping for?
All you need is to make it a non-negotiable and to have clarity

Take back control, gorgeous

Hoe het was kun je niet veranderen. Wat anderen doen heb je niet onder controle. Maar wat kun je als capabele vrouw wel doen?

Je kunt stoppen met anderen en omstandigheden de kwaliteit van jouw toekomst te laten bepalen en zélf de leiding in handen nemen.

Ga staan voor wat jij waard bent en geef de toekomst de waarde en kwaliteit waar jij naar verlangt! Investeer in 1 afspraak van 2 uurtjes, en krijg het essentiële inzicht waar elke verbetering die je wil automatisch op volgt. Je gaat overzien wat je deed, begrijpen wat je voelt, de antwoorden vinden die je zoekt én je krijgt een plan in handen. Een plan dat ervoor zorgt dat jouw leven vanaf morgen, en elke dag daarna, wél de kwaliteit heeft die je werkelijk wil en absoluut waard bent. 

the

SELF CHECK-IN

essential insight - selfcare happiness

Na 1 afspraak van 2 loop je met rust in je hoofd en een lach op je gezicht weer naar buiten. Je hebt de duidelijkheid en eye-openers die zorgen voor vertrouwen en richting. Je hebt inzicht én uitzicht. Je voelt je krachtiger, hebt focus en kijkt ernaar uit om de stappen te zetten om je leven vanuit jouw verlangen vorm te geven.

Investering

€      397,-

Have the essential insight to build a high quality life on

the Self Check-In

This will become possible

Je hoeft niet meer te zoeken naar antwoorden die je niet vindt. Je hebt ze!

Precies weten hoe je jezelf tekort doet

Zelf gerichte actie nemen naar jouw doelen

De leiding nemen en jezelf en jouw leven de waarde, prioriteit en kwaliteit geven die jij wil

Groeien en opbloeien

Eindelijk de overvloed, vervulling en vrijheid voelen die je waard bent

Een doorbraak creëren naar een leven met een hoge standaard van geluk

The perfect start for a great future

Marieke Raquel groen_edited_edited.jpg

Action time, gorgeous!

Ready for value & quality?

De Self Check-In is dé start om de leiding over de kwaliteit van je leven terug te nemen. Door gerichte actie te nemen op wat past bij jou, klopt met jou en werkt vóór jou wordt geluk voorbij je verwachtingen een logisch gevolg. Er is zoveel meer mogelijk voor jou!

Alles begint met inzicht in jou

De kennis, zelfkennis en tools hebben mijn leven voorgoed veranderd en ook het leven van mijn klanten. Ik gun het jou ook om meer kracht, waarde en geluk te voelen, zodat jouw leven de kwaliteit heeft die je wil. Voor jou en de mensen om je heen.

Gun jij het jezelf om te weten wat er nodig en mogelijk is voor jou?

You absolutely áre meant for & worthy of more!

Happiness expert - empowering mentor - speaker

Speaker_edited.jpg

About me

Marieke is dé specialist op het gebied van empowerment naar een hoge standaard van geluk. Als ervaringsdeskundige en mentor helpt zij vrouwen met een groot hart die alles lijken te hebben maar een leeg gevoel ervaren, een doorbraak te creëren naar een leven dat uitzonderlijk voelt.

Marieke is betrokken, warm en resultaatgericht. Zij staat naast je en helpt je vanaf dag één om een leven te creëren met geluk van een hogere frequentie, dat uitzonderlijk voelt en magnetisch is. Marieke heeft jarenlange ervaring op diverse levels van mentorship, groei en empowerment en heeft velen geholpen een doorbraak te realiseren op het gebied van bewustzijn en geluk. Zij ziet het grootse van jou en neemt je mee in een reis, zodat je automatisch steeds meer je kracht en waarde voelt en je je eigen hart vult met wat jou écht gelukkig maakt.

Haar motto: als je de leiding terugneemt, de essentie van jezelf en jouw geluk omarmt en kiest voor een hoge standaard van geluk, wordt High Quality Happiness voelen een logisch gevolg. 

Eén ding weet zij zeker: je bent meer dan je nu denkt, je bent absoluut meer waard en je kunt jezelf het geluk geven waarvan je droomt - los van anderen en omstandigheden! In elke dag. Als je jezelf en je geluk maar belangrijk maakt! Het kan. Zonder schuldgevoel.

Maak kennis met Marieke en ontdek hoe jij, vanaf nu, je leven vele malen mooier maakt. Boek jouw perspectief gesprek en krijg helder wat jij nodig hebt om het leven waarvan je droomt jouw nieuwe realiteit te maken.

Who am I.jpg

Who am I? How can I own my uniqueness? How can I sparkle my soul and be more of me?

Mind Cafe_edited.jpg

How can I take back control to feel more strength, value and happiness?

Heart.jpg

How can I give myself what makes me deeply happy? How can I fuel my own heart, in every day?

High Heels black_edited.jpg

How do I create a life filled with High Quality Happiness, to make me shining and magnetic?

bottom of page