top of page
High Heels - High Standard.jpg
High Heels & Happiness presenteert

essential foundation - selfcare happiness

Je bent klaar met jezelf en jouw geluk te onbelangrijk maken.
Vind alle antwoorden, zodat je je jouw eigen 
kracht en waarde omarmt en schittert 
met een hart vol uitzonderlijk geluk.

Neem de leiding terug en creëer een magnetisch leven met een fundament van wat High-Quality Happiness is voor jou. Dit is hét moment.

the place to BE MORE - HAVE MORE - MEAN MORE

dit is geen cursus, dit is een lifechanger

Trap.jpg

I KNOW, IT FEELS LIKE

Op papier heb je alles om heel gelukkig te zijn; Je woont riant, hebt een fortunate lifestyle en je kunt doen wat je hartje begeert. Je vindt het een voorrecht, maar het vult je hart niet (zoals je wil).

 

Anderen zien een sterke, capabele vrouw met een groot hart die alles voor elkaar heeft. Maar zo voel jij je niet. Word je überhaupt nog ergens écht blij van?

Je voelt aan alles dat het hoog tijd is. Je hebt jezelf al te lang te onbelangrijk gemaakt, aangepast en afgewezen. Inmiddels twijfel je meer aan jezelf dan goed voor je is en ervaar je de tekorten. Het voelt leger, eenzamer en vlakker dan je wil. Hoezeer je ook probeert geluk te voelen bij die tekorten, het werkt niet en je verlangt naar meer...

 

Meer je eigen kracht voelen en hoe waardevol en speciaal je bent.

Meer écht blij zijn, levenslust, geluk en liefde voelen in de dag.

Meer puurheid, diepgang, vervulling en verbinding.

 

Je wil een leven dat naadloos aansluit bij jou en voor jou werkt.

Je weet alleen niet hoe je dat doet, wat daarvoor nodig is of wie je kan helpen. Logisch dat het voelt alsof je vastzit en verdwaald bent.

High Heels - High Standards of Happiness

INSPIRATIONAL SPEAKER - MENTOR - EXPERT

THIS IS THE MOMENT

Het goede nieuws is: Je bent grootser dan je je voelt en je bent absoluut meer waard. En je hoeft niet langer vast te zitten in een manier die niet voor je werkt. Het leven waar je naar verlangt is dichterbij dan je denkt.

 

Verheug je op groeien en opbloeien. Het is dé lifechanger die je wakker maakt en alles mooier, fijner en moeitelozer maakt. Die je anders laat kijken, waardoor je opent en ontdekt dat je veel meer mogelijkheden hebt dan je dacht, en dat je daar zelf veel meer invloed op hebt. Een duidelijke weg waarin je naar jezelf groeit in een meer overvloedige realiteit, die naadloos aansluit bij wie jij van nature bent en vóór jou werkt. Het is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe.

Imagine...
Dat jouw dagelijks leven niet langer middelmatig of minder voelt, maar dat je 'aan' staat voor jezelf en jouw geluk. Voor al het mooie dat er al is en dat er aankomt. Dat je het mooie ziet in het kleine en het grote en dat ook voelt. jezélf geluk geeft met de standaard die uitzonderlijk voelt.

High-Quality Happiness. 

Een realiteit waarin je 'aan' staat voor jezelf en jouw hart. Waarin jezelf de kwaliteit, prioriteit en waarde geeft die rechtdoet aan jou

 

jouw eigen kracht voelt, waarin je voelt hoe waardevol en speciaal je bent en dat met trots draagt, en écht van het leven houdt, op een dieper level dan je je nu kunt voorstellen. Dan ben je meer, heb je meer om te geven en beteken je meer. Voor iedereen.

Ik ben er om je die magic te tonen, met een impact voorbij je verwachtingen. Velen gingen je al voor. Ik help je de vrouw te worden die in je hart woont. Stap voor stap. With love,

Marieke

Marieke Sigmans_edited_edited_edited_edi

HAPPINESS EXPERT - MENTOR - SPEAKER

You absolutely are meant for more

The only way is up.jpg

WAKE UP, GORGEOUS

Je bent niet bedoeld om altijd 'aan' te staan voor de buitenwereld. Om jezelf en jouw geluk onbelangrijk te maken en een onbeduidend leven te leiden. Daar heb jij niets aan en daar heeft niemand wat aan. Het maakt je minder krachtig dan je bent, het maakt je minder belangrijk en waardevol dan recht doet aan jou, zorgt voor leegte in je hart en voelt eenzaam. Je bent bedoeld voor een grotere rol, een grootsere jij en een leven dat grootser en rijker voelt. Je hebt niet voor niets de superpower om anderen te laten stralen, een groot hart en zoveel in je mars. Je bent niet toevallig zo gedreven en toegewijd. Je BENT zonder twijfel bedoeld om meer te zijn. Op ieder vlak.

 

Wie je ook wil worden en wat je ook wil betekenen voor anderen, alles begint bij een stevige en rijke basis in jou. Want, wat je niet bent kun je niet zijn, en wat je niet hebt kun je niet geven. Dan is het onmogelijk om te betekenen wat je wil betekenen. 

 

Dit is jouw wake-up call om de leiding terug te nemen en de vrouw te worden die in elke opzicht meer is, heeft en betekent.

 

Verheug je op erop om je eigenwaarde de boost te geven die je waard bent, en activeer positiviteit, plezier en genieten als vast gegeven in jouw nieuwe dagelijks leven. Stof de verlangens, passies en dromen af die lang geen stem gekregen hebben en vertaal ze naar jouw realiteit. Met een fundament van wat High-Quality Happiness betekent voor jou, bloei je op en BEN je die stralende, magnetische vrouw. Krachtig en trots op jezelf. Blij in de basis en met een rijk en vervuld gevoel in je hart.

 

Word wie je altijd al bedoeld was te zijn!

Build the foundation of High-Quality Happiness

High Heels.jpg

PUT YOUR HEELS ON, WEAR YOUR OWN CROWN & TAKE BACK CONTROL

Get ready, gorgeous! De  to jouw waarde en geluk afhankelijk maken van anderen of omstandigheden. En het kortstondig geluk dat je koopt, maakt je wel blij, maar geeft niet het geluk dat je wil; niet de prachtige reizen, niet de Range Rover of de designertassen. ;-) Je wil nu alle antwoorden voor een stevige basis die vóór jou werkt, zodat jij jezelf gunt én geeft wat je werkelijk wil en waard bent in elke dag - zonder schuldgevoel. 

Bye bye wegduwen van negatieve gevoelens, proberen geluk te vinden bij wat er niet is en tevergeefs wachten. Het heeft je al te veel zelftwijfel, schaamte en vechten met jezelf gegeven en kostbare tijd gekost. En tijd komt niet meer terug.

This is your moment to create the change you want! 

De sleutels om jouw kracht, jouw waarde en jouw geluk radicaal te verhogen geef ik je. Investeer in het creëren van de manier die vóór jouw werkt, in plaats van te vechten tegen jouw manier. Alleen dán krijg je het leven dat je werkelijk wil en absoluut waard bent.

 

Trek als Queen van je eigen leven je hakken aan, zet je eigen kroon op en neem de leiding terug. Creëer de realiteit waarvan je droomt.

High Heels.jpg

FIND THE ANSWERS WITHIN

Methode

Je vindt alle antwoorden

High Heels.jpg

FIND THE ANSWERS WITHIN

Antwoorden waardoor jouw leven klopt met jou en werkt voor jou!

High Heels.jpg

THE WORTHY WOMAN

Antwoorden waardoor jouw leven klopt met jou en werkt voor jou!

High Heels.jpg

FIND THE ANSWERS WITHIN

Antwoorden waardoor jouw leven klopt met jou en werkt voor jou!

High Heels.jpg

PUT YOUR HEELS ON & WEAR YOUR OWN CROWN

Je wil niet dat jouw waarde en geluk afhankelijk zijn van anderen en van omstandigheden. En het kortstondig geluk dat je koopt, maakt je wel blij maar geeft niet het duurzame geluk dat je wil; niet de prachtige reizen, niet de Range Rover of de designertassen. ;-)

Get ready, gorgeous! De tijd van negatieve gevoelens wegduwen, proberen geluk te vinden bij wat er niet is en tevergeefs wachten is voorbij. Het heeft je al teveel kostbare tijd gekost en te veel zelftwijfel, schaamte en vechten met jezelf gegeven. Doorgaan op de manier die je kent levert je alleen maar meer van wat je niet wil. Het put je uit en brand je op.

This is your moment. Trek je hakken aan, zet je eigen kroon op en creëer het leven waarvan je droomt.

 

De sleutels naar de antwoorden om jouw kracht, jouw waarde en je geluk radicaal te verhogen geef ik je. Investeer in het bouwen van jouw nieuwe realiteit, in plaats van te vechten tegen de oude. Alleen dan krijg je de toekomst die beantwoordt aan wat jij werkelijk wil en absoluut waard bent.

WAKE UP, GORGEOUS, YOU ABSOLUTELY ARE

Je bent niet bedoeld om jezelf en je hart onbelangrijker te maken en een onbeduidend leven te leiden. Dat doet geen recht aan jou en past niet bij je. Je bent bedoeld voor een grotere rol, een grootsere jij en een leven dat grootser en rijker voelt in je hart. Je hebt voor niets de superpower om anderen te upliften en te laten stralen. Je hebt niet zomaar zo'n groot hart. Je hebt niet bij toeval zoveel in je mars. Je bent niet toevallig zo gedreven en toegewijd. Je BENT zonder twijfel bedoeld voor veel meer. 

 

Wie je ook wil worden en wat je ook wil betekenen voor anderen, alles begint bij een stevige en rijke basis in jou, waardoor je groots jezelf kunt zijn en een rijk gevuld hart hebt. Want wat je niet bent kun je niet zijn en wat je niet hebt kun je niet geven. Dan is het onmogelijk om te betekenen wat je wil betekenen. 

 

Dit is jouw wake-up call om de leiding terug te nemen en jezelf en jouw hart belangrijk te maken. Om de waarheid te ontdekken wie jij bent in essentie, in hart en ziel. Dat is het essentiële  fundament waardoor je wakker wordt, weet wat klopt en past bij jou

 in een realiteit van overvloed. Groeien en opbloeien vanuit  en . Ontdek de essentie van jou en creeer een dagelijks leven te creëren dat , je eigen kracht en waarde voelt en een vervuld hart hebt. Zonder dat je afhankelijk bent van anderen. Dát is de essentiële basis van geluk waardoor je de vrouw BENT die het verschil kan maken voor anderen.

THE TIME IS NOW

Maak jouw waarde en geluk niet langer afhankelijk van anderen en omstandigheden. En maak een einde aan het kopen van kortstondig geluk, waar je wel blij van wordt maar je niet oplevert je wil; niet de prachtige reizen, niet de Range Rover of de designer tassen ;-)

Get ready, gorgeous!

De tijd van negatieve gevoelens wegduwen, proberen geluk te vinden bij wat er niet is en tevergeefs wachten is voorbij. Het heeft je al teveel kostbare tijd gekost en te veel zelftwijfel, schaamte en vechten met jezelf gegeven. Doorgaan op de manier die je kent levert je alleen maar meer van wat je niet wil en put je uit.

This is your moment. De sleutels naar de antwoorden om jouw kracht, jouw waarde en je geluk radicaal te verhogen geef ik je. Investeer in het bouwen van jouw nieuwe realiteit, in plaats van te vechten tegen de oude. Alleen dan krijg je de toekomst die beantwoordt aan wat jij werkelijk wil en absoluut waard bent.

Trek je hakken aan, zet je eigen kroon op en geef jezelf de kwaliteit, de prioriteit en de waarde die je toebehoort.

Wear your own crown.jpg

SHE
Soul - Heart - Energy

Marieke Sigmans_edited_edited_edited.jpg

HAPPINESS EXPERT - MENTOR - SPEAKER

INSPIRATIONAL SPEAKER - MENTOR - EXPERT

THE TIME IS NOW

Het goede nieuws is: Je hoeft niet vast te zitten in een manier die niet voor je werkt. Je bént bedoeld voor meer, daarom voel je dit. Je bent jouw leven gewoon ontgroeid. Verheug je maar op verandering, want als jij groeit wordt het mooier, fijner en moeitelozer. Op alle gebieden in je leven. Er ís een duidelijke weg naar een meer overvloedige realiteit die vóór jou werkt. 

Imagine...
Dat jouw dagelijks leven niet langer middelmatig of minder voelt, maar een High-Quality standaard heeft en uitzonderlijk voelt. Een leven waarin jij ook 'aan' staat voor jezélf en jouw hart, waardoor je, precies zoals je bent, schittert en straalt, en je dat als stevige en rijke basis hebt.

Dat je de leiding neemt en jouw leven creëert, helemaal passend bij jou. Waardoor je zo tuned in, tapped in and turned on bent dat het klopt met jou en werkt vóór jou. Zonder trucjes. Je voelt jouw pure kracht, je draagt jouw waarde met trots én je kiest schaamteloos voor het vullen van jouw hart met geluk dat hoogwaardig voelt voor jou - elke dag en op talloze manieren - zonder dat je iemand tekort doet.

Ik ben er om je die magic te tonen, met een impact voorbij je verwachtingen. Velen gingen je al voor. Ik help je de vrouw te worden die in je hart woont. Stap voor stap. With love,

Marieke

YOU ABSOLUTELY ARE

Want, heel eerlijk;

Hoe kun je verwachten dat je een leven creëert en manifesteert waarin je stevig staat, voelt hoe speciaal voelt, je hart overstroomt van liefde en geluk, en de wereld inbrengt waarvoor je bedoeld bent...

als je jezelf

niet ziet voor wie jij werkelijk bent?

als jij jezelf niet de waarde, kwaliteit en prioriteit geeft die recht doet aan jou

als je niet ziet en voelt wat voor moois jij met je meebrengt?

als je niet overziet wat je doet en hoe je jezelf tekort doet?

als je niet weet hoe je jezelf en je geluk belangrijk maakt?

als je niet overziet wat je wil en nodig hebt?

als je niet weet wat je absoluut waard bent?

als jij dat niet doet, wie dan?
Los van anderen en omstandigheden?

Onmogelijk.

Dan doe je jezelf ontzettend tekort en zijn de tekorten simpelweg niet te negeren. Hoe je ook vecht met jezelf. Sterker nog: het wordt alleen maar meer. Want zolang jij het jezelf niet geeft, krijg je van anderen ook niet terug wat je wil en waard bent. Dan is het onmogelijk de grootse, stralende vrouw te zijn en te betekenen voor anderen wat je wil en kunt betekenen. Zo doe je dus niet alleen jezelf tekort, maar iedereen.

zolang jij jezelf en jouw hart te onbelangrijk maakt?

zolang jouw leven niet om jou en jouw geluk draait?

zolang je niet in contact bent met jezelf?
zolang je niet in contact bent met je hart?

zolang je keuzes maakt die niet goed zijn voor jou?


Let's go on a journey together to find the essence 

of who you are and what makes your heart happy

 


Let's go on a journey together to find the essence 

of who you are and what makes your heart happy

 

Leiding nemen over je geluk

Wear your own crown

Je wil meer geluk. Meer duidelijkheid, meer zelfvertrouwen, meer je eigen kracht voelen. Je wil écht blij zijn, meer levenslust, meer enthousiasme en plezier voelen. Meer liefde in je hart, meer echtheid, verbinding, diepgang, vervulling en betekenis. En dat, lieverd, is niets minder dan wat je absoluut waard bent en nodig hebt. Je voelt de tekorten niet voor niets. En de grootse dromen en verlangens diep vanbinnen die je weggeduwd hebt, zijn er niet zomaar. Die heb je met een reden. Je bent geboren voor meer.

Het is hoog tijd dat jij jezelf en jouw geluk prioriteit maakt en je leven de kwaliteit geeft die je wil en waard bent!

Dit is jouw wake-up call om de leiding terug te nemen, zodat jouw leven weer draait om jou, werkt vóór jou en klopt met jou.

 

Er is absoluut een duidelijke weg naar jouw verlangens. Een manier waarin jouw waarde en het geluk dat jij waard bent niet langer afhankelijk is van de buitenwereld of van omstandigheden, maar jij zelf de leiding in handen hebt.

Worthy Woman.jpg

Essential foundation

the Worthy Woman

Het is tijd om elke vorm van leegte en tekorten los te laten en je eigen kroon op te zetten. Ik laat je graag de weg zien naar dagelijks geluk van hoge kwaliteit ervaren.

 

Een manier waardoor jij opbloeit, en waardoor je op de grootst mogelijke manier, die speciale vrouw bent, die ultiem goed zorgt voor zichzelf, er ook voor zichzelf is, die kiest voor haar mooiste leven. Zonder anderen tekort te doen.

 

De vrouw die stevig staat, gelooft in zichzelf en zich het waard voelt om, niet een beetje, maar intens gelukkig te zijn. Zij die zichzelf draagt en haar hart dagelijks vervult, waardoor ze écht van haar leven houdt. De vrouw die zich niet meer hoeft af te vragen: Wie ben ik en wat wil ik?

 

Een high-quality Happiness fundament is absoluut wat je waard bent. Dat is waar je voor bedoeld bent. 
 

A system to shine

Marieke Raquel groen_edited_edited.jpg

Marieke Sigmans

INSPIRATIONAL SPEAKER - MENTOR - EXPERT

High Quality Happiness

Ik ben Marieke, oprichter van High Heels & Happiness. Wat goed dat je er bent.

Je doet niets fout en je bent zeker niet alleen. Iedereen met een groot hart die haar aandacht, energie en tijd geeft aan het van geluk voor de mensen om haar heen, en op het vergroten van succes in het bedrijf, én tegelijkertijd probeert zich waardevol en speciaal te voelen en een gevuld of vervuld hart te hebben, blijft achter. Het is onmogelijk.

Miljoenen capabele, sterke vrouwen worden elke dag wakker en voelen de leegte en eenzaamheid. Ze weten feilloos wat een ander nodig heeft, maar niet hoe ze zorgen voor het geluk dat ze zelf willen en waard zijn. Ze zijn de verbinding met zichzelf kwijt en weten niet hoe ze hun eigen hart vullen en vervullen. Haar waarde en haar geluk liggen in handen van de buitenwereld. Vrouwen als zij dromen over een duidelijkere, meer overvloedige toekomst waarin zij meer in hun eigen kracht zijn, hun hart vervuld is en hun leven fantastisch voelt. Ze weten alleen niet hoe.

Herken je dat? Dan kan ik je zeggen: Ik zie jou. Ik hoor jou.

Dat is het verhaal van mijn klanten en wat ik ook zelf doorleefd heb.Dat 

Je hebt een andere manier in de basis nodig. De essentiële basis waardoor jij weer het middelpunt bent en jouw leven om jou draait, in plaats van dat jij om het leven draait. Een manier waardoor je vol vertrouwen bij jezelf bent, ultiem goed voor jezelf zorgt en je precies weet hoe, wanneer en waarmee je jouw hart vult met uitzonderlijk geluk, elke dag.

 

Dat is wat High Quality Happiness is; dat je jouw eigen waarde voelt op het level dat recht doet aan jou en dat je vreugde en liefde voor het leven voelt op het niveau dat het je het als hoogwaardig voelt. Voor jezelf, voor anderen en je leven.

Voor vrouwen die weten dat ze meer van hun eigen kracht en waarde willen voelen en weten dat ze meer geluk waard zijn.

Voor vrouwen die hun geluk niet langer onbelangrijk willen maken en de leiding terug willen nemen.

Zelf zorgen voor een rijke basis van uitzonderlijk geluk, zodat ze niet afhankelijk zijn van anderen, doelen en omstandigheden.

De verbinding met jezelf versterken, jezelf meer waarde, kwaliteit en prioriteit geven, de liefde en het respect geven dat je wil

Tijd om jezelf en jouw geluk belangrijk te maken en jezelf de waarde, kwaliteit en prioriteit te geven die uitzonderlijk voelt.

= Hoe je met jezelf omgaat. Daardoor ga je automatisch een hogere standaard hanteren naar de buitenwereld. 

Oppervlakkig geluk werkt niet voor jou. Je bent bedoeld voor meer en je wil meer. Je wil meer écht blij zijn en genieten op een dieper level. Je wilt meer levendigheid, liefde en geluk in elke dag. Een overvloedig gevuld hart. Je verlangt naar het soort geluk dat jou niet een beetje blij maakt, maar dat je diep voelt en écht laat stralen.

Je bent klaar met jezelf tekortdoen en afwijzen. Done met jezelf tevreden stellen met minder dan je wil en waard bent. Je bent niet bereid je nog langer middelmatig of minder te voelen en wilt er NU voor zorgen dat jouw realiteit vanaf morgen écht anders is.

 

Rise & shine, gorgeous, velen gingen je al voorGeef jezelf en jouw geluk de hoogste prioriteit en kwaliteit. Dat is wat je waard bent.

This is your life.

This is your time. 

This is your place.

It's time to create the life you love

Oppervlakkig geluk werkt niet voor jou. Je bent bedoeld voor meer en je wil meer. Je wil meer écht blij zijn en genieten op een dieper level. Je wilt meer levendigheid, liefde en geluk in elke dag. Een overvloedig gevuld hart. Je verlangt naar het soort geluk dat jou niet een beetje blij maakt, maar dat je diep voelt en écht laat stralen.

Je bent klaar met jezelf tekortdoen en afwijzen. Done met jezelf tevreden stellen met minder dan je wil en waard bent. Je bent niet bereid je nog langer middelmatig of minder te voelen en wilt er NU voor zorgen dat jouw realiteit vanaf morgen écht anders is.

 

Rise & shine, gorgeous, velen gingen je al voorGeef jezelf en jouw geluk de hoogste prioriteit en kwaliteit. Dat is wat je waard bent.

This is your life.

This is your time. 

This is your place.

It's time to create the life you love

High Heels klr als banner_edited.jpg

Oppervlakkig geluk werkt niet voor jou. Je bent bedoeld voor meer en je wil meer. Je wil meer écht blij zijn en genieten op een dieper level. Je wilt meer levendigheid, liefde en geluk in elke dag. Een overvloedig gevuld hart. Je verlangt naar het soort geluk dat jou niet een beetje blij maakt, maar dat je diep voelt en écht laat stralen.

Je bent klaar met jezelf tekortdoen en afwijzen. Done met jezelf tevreden stellen met minder dan je wil en waard bent. Je bent niet bereid je nog langer middelmatig of minder te voelen en wilt er NU voor zorgen dat jouw realiteit vanaf morgen écht anders is.

 

Rise & shine, gorgeous, velen gingen je al voorGeef jezelf en jouw geluk de hoogste prioriteit en kwaliteit. Dat is wat je waard bent.

This is your life.

This is your time. 

This is your place.

It's time to create the life you love

Goodbye high heels van sterk zijn en vechten tegen je gevoel.
Stop met proberen geluk te voelen bij minder dan je wil en waard bent.

Het werkt tegen je. Dit is jouw wake-up call naar het leven waarvoor je bedoeld bent.


Groei en bloei op! Creëer het leven dat helemaal klopt met jou
en ervaar geluk op een veel dieper level.

Dit is jouw moment om weer te schitteren.
Stap in je high heels, zet je eigen kroon op en maak
High Quality Happiness jouw nieuwe standaard.


Deepdown, in the deep waters of your soul
you hear the voice with whispers like:
you are worthy of more
you are meant for more
you are more.

 

You absolutely are.
 

What does it feel like?

Je voelt de leegtes

Er gaat veel in je om.  Je logische mind probeert het weg te duwen, of vertelt je dat dit niet over jou gaat, of dat het allemaal wel meevalt. Misschien kun je zelfs geen duidelijkheid krijgen in de wirwar van gedachten en gevoelens.

Deze checklist helpt je om te ontdekken of dit over jou gaat.

Leiding nemen over je geluk

Wear your own crown

Je wil meer geluk. Meer duidelijkheid, meer zelfvertrouwen, meer je eigen kracht voelen. Je wil écht blij zijn, meer levenslust, meer enthousiasme en plezier voelen. Meer liefde in je hart, meer echtheid, verbinding, diepgang, vervulling en betekenis. En dat, lieverd, is niets minder dan wat je absoluut waard bent en nodig hebt. Je voelt de tekorten niet voor niets. En de grootse dromen en verlangens diep vanbinnen die je weggeduwd hebt, zijn er niet zomaar. Die heb je met een reden. Je bent geboren voor meer.

Het is hoog tijd dat jij jezelf en jouw geluk prioriteit maakt en je leven de kwaliteit geeft die je wil en waard bent!

Dit is jouw wake-up call om de leiding terug te nemen, zodat jouw leven weer draait om jou, werkt vóór jou en klopt met jou.

 

Er is absoluut een duidelijke weg naar jouw verlangens. Een manier waarin jouw waarde en het geluk dat jij waard bent niet langer afhankelijk is van de buitenwereld of van omstandigheden, maar jij zelf de leiding in handen hebt.

Worthy Woman.jpg

Essential foundation

the Worthy Woman

Het is tijd om elke vorm van leegte en tekorten los te laten en je eigen kroon op te zetten. Ik laat je graag de weg zien naar dagelijks geluk van hoge kwaliteit ervaren.

 

Een manier waardoor jij opbloeit, en waardoor je op de grootst mogelijke manier, die speciale vrouw bent, die ultiem goed zorgt voor zichzelf, er ook voor zichzelf is, die kiest voor haar mooiste leven. Zonder anderen tekort te doen.

 

De vrouw die stevig staat, gelooft in zichzelf en zich het waard voelt om, niet een beetje, maar intens gelukkig te zijn. Zij die zichzelf draagt en haar hart dagelijks vervult, waardoor ze écht van haar leven houdt. De vrouw die zich niet meer hoeft af te vragen: Wie ben ik en wat wil ik?

 

Een high-quality Happiness fundament is absoluut wat je waard bent. Dat is waar je voor bedoeld bent. 
 


Lururious Mauritius, amazing Seychelles or breathtaking Zanzibar.

This journey will be the greatest of all.

You'll unlock

all the treasures you hold

and all your answers to joy, love and fulfillment.

Priceless.

 Keep your heels, head and standards high     - Coco Chanel

Warm welcome bij High Heels & Happiness

High Heels & Happiness is dé plaats voor gedreven vrouwen met een groot hart zoals jij, die in materialistisch opzicht een fantastisch leven hebben, met alle ingrediënten voor geluk, en nu klaar zijn om zichzelf en hun geluk de verdieping en waarde te geven die je écht wil. Geluk dat rijk voelt in je hart.

Het is een eer om je te verwelkomen in een wereld waar je jezelf en je leven opnieuw uitvindt. Waar je ontdekt en voelt hoe speciaal en waardevol je bent, en waar jouw grote hart je superpower is. Waar zorgen voor jezelf op het level dat recht doet aan jou, gelukkige energie voelen, 'aan' staan voor de mooie dingen in je leven, je eigen hart vullen en vervullen én waar uitkijken naar mooie kleine en grootse doelen, jouw nieuwe dagelijkse realiteit is. 

Verheug je erop om je eigenwaarde de boost te geven, en activeer positiviteit, plezier en genieten als vast gegeven in je nieuwe dagelijks leven. Stof de passies, verlangens en dromen af die lang geen stem gekregen hebben, en vertaal ze naar mooie doelen in de toekomst die je energie geven. Met een fundament van wat High Quality Happiness betekent voor jou, bloei je op en ben jij die zelfverzekerde, capabele, warme en stralende vrouw. Écht blij met jezelf en met je leven. Trots op jezelf. En met een blij, rijk en vervuld gevoel in je hart.
 

Beauty begins the moment you decide to be yourself     - Coco Chanel

the WORTHY WOMAN. SHE IS MORE.

CONFIDENT. SHINING. HIGH QUALITY HAPPY. FULFILLED

Het is een eer om je te verwelkomen in een wereld waarin je ontdekt en voelt hoe speciaal en waardevol je bént, en waar jouw grote hart je superpower is. Waar zorgen voor jezelf op het level dat recht doet aan jou, blij zijn en genieten van de mooie dingen in het leven, je eigen hart vullen en vervullen én waar uitkijken naar mooie (grootse) doelen voor de toekomst, jouw nieuwe dagelijkse realiteit is. 

The -women only- place voor inspiratie, groei en empowerment naar een duidelijkere en meer overvloedige toekomst. 

bottom of page