top of page

SHE

PURE. WARM. CONFIDENT. WORTHY. SHINING. MAGNETIC.

Warm welcome in de wereld van 
High Heels & Happiness

Wat fijn dat je er bent!
Kom binnen in een warm bad van empowerment, waar je wordt geïnspireerd, groeit en opbloeit, en wakker wordt in een nieuwe realiteit die licht, overvloedig en hoogwaardig voelt.
Ik nodig je uit...

Connect and discover the magic of life

WHAT ARE YOU LOOING FOR?

High Heels & Happiness is een warm bad voor empowerment, gedreven door de wens om jou te inspireren en bekrachtigen, zodat je de magic van jezelf, jouw hart en jouw leven omarmt.

Welkom in de wereld van klein én groots geluk zien en voelen, van genieten van moois dat er al is én uitkijken naar het mooie dat er komt. De wereld waarin je het mooie van jezelf en anderen ziet, waarin het voelen van liefde, geluk en dankbaarheid in je hart jouw nieuwe normaal is en waarin je de gouden randjes van de dag ziet en ervaart.

Wij geven hier waarde aan jou en jouw hart. We ontdekken weggeduwde verlangens en dromen groot. Wij creëren en co-creëren. Het proces wordt bepaald door jouw openheid en drive. Wanneer je met mij werkt zeg je geen -ja- tegen een gemiddelde formule, je zegt -ja- tegen een warme, realistische mentor die humor belangrijk vindt en er op een gezellige manier alles aan doet om jou te bekrachtigen en laten schitteren in de manier waarop je jezelf, anderen en jouw leven ziet, voelt en doet. Samen zul je groeien en opbloeien.

Marieke Raquel groen_edited_edited.jpg

Connect and discover the magic of life

Client.jpg

I'M PLEASED TO MEET YOU, GORGEOUS

Mijn klanten hebben verschillende achtergronden, maar delen één gegeven: het zijn positieve, getalenteerde vrouwen met een groot hart, die gedreven worden het verschil te maken voor anderen en in hun werk, maar niet weten niet hoe en waarmee ze zichzelf geven wat ze willen en waard zijn in elke dag. 

 

Zij hebben een gemeenschappelijk doel: zij willen NU de leiding over hun geluk terugnemen, hun kracht voelen, hun eigen waarde met trots dragen en een hoge standaard van blijdschap, liefde en geluk in hun hart ervaren in elke dag, zodat hun leven op de snelst mogelijke manier vele malen mooier, lichter en hoogwaardiger voelt. Zo kúnnen zij meer zijn, hebben en betekenen. Voor zichzelf én voor anderen. Dat zijn de vrouwen die ik met integriteit en passie wil helpen om te groeien. Dus dat is wat ik doe.

What you need is a system to energize your heart & soul

A NEW SYSTEM

Begin 20 begon ik als kersverse ondernemer...

Vol enthousiasme begon ik aan mijn droomleven. Ik was die stralende, zelfverzekerde vrouw die een groots leven volop kansen en mogelijkheden voor zich zag. De wereld lag aan mijn voeten. Ik bouwde succesvol een bedrijf op, vond een partner, kreeg de meest geweldige dochters en had mooie mensen om me heen die belangrijk en waardevol voor me waren.

Gevoelig als ik ben wist ik altijd feilloos hoe ik anderen kon helpen, in hun kracht kon zetten en kon laten stralen. En ook in business zie ik de kansen. Ik weet wat er mogelijk is, ben zo capabel dat ik dat kan realiseren, en daarom voelde het vaak logisch dat ook daadwerkelijk te doen. Misschien naïef, maar ik stond vaak niet eens stil bij wat het mij kostte. Of het me überhaupt blij maakte.

Ik wist niet hoe belangrijk het was om er ook voor mezelf te zijn en ook niet hoe je dat doet. Hoe je bij jezelf blijft, hoe je je eigen kracht voelt, hoe je 'aan' blijft staan voor het mooie van jezelf, en hoe je een vervuld hart voelt zonder afhankelijk te zijn van anderen en omstandigheden. Ik wist dat ik meer wilde, voelde me dat ook waard, maar wist niet hoe ik dat moest doen en waar te beginnen. Dus ging ik door op de manier die ik kende en werd het zeker niet beter.

 

Jarenlang was ik kampioen 'niet voelen' en duwde ik de negatieve gevoelens vakkundig weg. Tot het ver ondermaats voelde en niet meer lukte. Hakken aan, sterk zijn en doorgaan werkte niet meer voor mij. Het leek of iedereen om me heen trots op zichzelf was en zich gelukkig voelde. Maar ik voelde het niet meer. Ik zag het mooie niet meer en alles voelde oppervlakkig, leeg en eenzaam. Mijn leven paste en klopte niet meer met mij en werkte ook niet meer voor mij. Het werkte tegen mij en mijn geluk. Ik zat vast in een manier en zag niet hoe ik dat kon veranderen. 

Ik kon geen wijs uit de wirwar van gevoelens en gedachtes en herkende mezelf niet meer als de stralende, warme en positieve vrouw van toen. Ik voelde de tekorten, vocht tegen mezelf en twijfelde aan mezelf. Ik voelde me waarde-loos en hoe ik ook mijn best deed, ik kon gewoon de blijdschap of het geluk dat ik wilde niet meer voelen. En toch ging ik door met vechten tegen mezelf. Ik schaamde me voor de leegte, ondanks de materiële rijkdom. Ik begreep niet dat mij dit, als capabele vrouw, kon overkomen. Vroeg me af wat ik verkeerd deed en twijfelde op alle vlakken. Ik raakte opgebrand.

En nu weet ik dat, hoe pijnlijk ook, dat dit vóór mij gebeurde; het opende mijn ogen voor mezelf en het creëren van een leven op basis van wie ik ben, met liefde en geluk van een totaal andere frequentie, voorbij mijn dromen, waarvan ik het bestaan niet kende... En dat is niets minder dan wat ik ook wil voor jou!

Sailing_edited.jpg

Let's create the reality you are absolutely worthy of

CHOOSE

Fast forward

Het goede nieuws is: Je bent krachtiger, waardevoller en specialer dan je je voelt en je bent ábsoluut meer geluk waard. Je hoeft niet langer vast te zitten en genoegen te nemen met een ondermaats gevoel. Voor een andere realiteit heb je een andere manier nodig.

 

Verheug je op een reis van exponentieel groeien en maximaal opbloeien. Geef jezelf dé lifechanger die alles mooier, fijner en moeitelozer maakt. Die je ogen opent en laat ontdekken dat je meer bent dan je je voelt, dat er meer mogelijk is dan je dacht en dat je daar zelf veel meer invloed op hebt. Een duidelijke weg waarin je naar jezelf groeit in een overvloedige realiteit, die naadloos aansluit bij wie jij van nature bent,  jouw hart vult met geluk en vóór jou werkt. Een werkelijkheid waarin je meer bent, hebt en betekent. Dat is waarvoor je bedoeld bent.

Imagine...
Dat jouw dagelijks leven niet langer middelmatig of minder voelt, maar dat je 'aan' staat voor
geluk. Dat je energiek en met een glimlach wakker wordt, uitkijkt naar de mooie dingen van de dag, trots en met vertrouwen de wereld in stapt, en 's avonds met een dankbaar hart gaat slapen, terwijl je je verheugt op morgen.
Een realiteit waarin je jezelf de waarde, prioriteit en kwaliteit gunt én geeft, als jouw eigen basis van uitzonderlijk geluk; High-Quality Happiness. 

Ik ben er om je die magic te tonen, met een impact voorbij je verwachtingen. Ik help je de vrouw te worden die in je hart woont, zodat je het leven hebt waarvoor je altijd al bedoeld was. Stap voor stap. With love,

Marieke

Marieke Sigmans 1.jpg

The moment you decide to wear your own crown your reality shifts

FACTS ABOUT ME

Crown hand_edited.jpg

Private

Maak jouw waarde en geluk niet langer afhankelijk van anderen en omstandigheden. En maak een einde aan het kopen van kortstondig geluk, waar je wel blij van wordt maar je niet oplevert je wil; niet de prachtige reizen, niet de Range Rover of de designer tassen ;-)

Get ready, gorgeous! Het is klaar met jezelf minder belangrijk en waardevol voelen dan je werkelijk bent, jezelf tekortdoen en ontkrachten, en de prijs betalen van genoegen nemen met wat je hart niet écht gelukkig maakt. Natuurlijk! Je bent niet op de wereld om jezelf klein te houden. Dat past ook niet bij je. 

 

Dit is jouw moment. Jouw wake-up call als richtingaanwijzer naar het leven waarin je jezelf en jouw geluk het állerbelangrijkst maakt, zodat je leven past bij jou, klopt met jou en werkt vóór jou.

 

Ontdek hoe je als koningin van jouw leven de leiding terugneemt en jezelf gunt en geeft wat je werkelijk wil en absoluut waard bent: waarde, prioriteit en kwaliteit.

In elke dag en op talloze manieren - zonder het gevoel anderen tekort te doen.

Vaak helpen trainingen, cursussen of zelfhulpboeken op een specifiek thema je wel op weg, maar omvat het niet alles wat je nodig hebt en krijg je dus ook niet de verandering die je zoekt. Dan is het inderdaad tijd voor een andere manier. Een manier waarin je jouw leven vormgeeft vanuit de essentie van jou en jouw geluk, die alles omvat en wél werkt.

High Heels & Happiness - a system for High Standards of Happiness

FACTS ABOUT ME

Business

Ga voor maximaal jezelf zijn met een hoge standaard van geluk! Je kunt je leven absoluut vele malen mooier, lichter, vrijer en waardevoller maken als je jouw waarde, kracht en geluk niet afhankelijk maakt van anderen, maar een hoge standaard hebt in hoe je met jezelf omgaat en wat je jezelf gunt en geeft. Het kan! Los van anderen en omstandigheden.

 

Ikzelf stond jarenlang 'aan' om het verschil te maken voor de mensen die me lief zijn, voor succes in mijn werk en alle taken en verantwoordelijkheden, terwijl ik mezelf en mijn geluk te onbelangrijk maakte. Tot ik opgebrand was, mezelf niet meer herkende als de positieve, krachtige vrouw die ik ben en niets meer te geven hád. 'Hakken aan, sterk zijn en doorgaan' werkte niet meer. Toen besloot ik dat die manier geen optie meer was. Ik ben mezelf de waarde, prioriteit en kwaliteit gaan geven die me toebehoort, en heb de lat dáárvan hoog gelegd. Want alleen met een hoge standaard voor geluk dat ik mezelf geef, kán het leven uitzonderlijk voelen.

 

Dat bleek het keerpunt en het allergrootste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb, en wat álles in mijn leven mooier maakte. Ik kan vanuit vrijheid zijn wie ik ben en kiezen voor een hoge frequentie van liefde en geluk,  zónder in te leveren op kwaliteit. Ik kan meer mezelf zijn, heb vanuit een overvloedig gevuld hart veel meer te geven en beteken meer, voor mezelf én anderen.

High Heels black_edited_edited.jpg

High Standards for Happiness
- High Quality Happiness -

Ontdek de essentie van jezelf en jouw geluk.

Automatisch geef je jezelf de waarde, prioriteit en kwaliteit geeft die je werkelijk wil.

Uitzonderlijk geluk voelen is het logisch gevolg...

discovering

SELF

Soul - Energy - Love - Freedom

DON'T WAIT, CREATE!

What sets me apart?

EXPERIENCE - SUPPORT - TECHNOLOGIES

Het heeft mijn ogen geopend en mijn leven ongelooflijk veel mooier gemaakt, en het was ook dé lifechanger voor mijn klanten. Voorbij wat je je nu kunt voorstellen. Je ontdekt de magic van wie je bent en wat precies jou gelukkig maakt en vanuit dat fundament creëer je jouw leven. Dat is hét fundament waardoor jouw leven past bij jou, klopt met jou en werkt vóór jou. Dat maakt je uitzonderlijk gelukkig en magnetisch.
 

Wat het mij bracht? Het bracht de regenbogen en de magie van het leven op mijn pad. Ik ontdekte een frequentie van geluk, liefde en levenslust waarvan ik het bestaan niet kende. Alles voelt anders! Je ervaart jezelf, anderen en het leven op een hoger niveau dat overvloedig, licht en magisch voelt. Die pure en warme energie is voelbaar en straal je uit. Dan ben je aantrekkelijk voor anderen én voor het universum en trek je geluk als een magneet naar je toe. 

 

En het mooie is: jij kunt het ook!

The moment you embrace you, the universe does too

YOU ABSOLUTELY ARE THE CREATOR OF YOUR REALITY

What they say

Wil je dat ook? Wil je zelf in charge zijn en écht verschil ervaren in blijheid, geluk en liefde in elke dag, vanuit een duidelijke benadering die helemaal aansluit bij jou, klopt met jou en werkt voor jou? Dan kan ik je helpen. Wat je nodig hebt is een bewezen methode waarin JIJ centraal staat. Een methode die in lijn is met jou en jouw hart, die jouw waarde en geluk bekrachtigt en met je meegroeit.

Groei en bloei op met een unieke ervaring en het essentiële fundament voor wat als High Quality Happiness voelt voor jou, dat je leven voorgoed zal veranderen naar een hoger level van authenticiteit, liefde en geluk door de kracht van zelkennis, helderheid, creatie en co-creatie.

Je krijgt alle tools en antwoorden, zodat je jezelf de waarde, prioriteit en kwaliteit geeft dat je toebehoort en écht straalt. 

Stel je voor wat er mogelijk is als je het verschil zou maken voor jezelf? Als je hoogwaardig met jezelf leert om te gaan en jezelf gunt en geeft wat je werkelijk wil? Je zou vele malen meer écht geluk voelen. Meer blij zijn en genieten vanuit een diepere laag, meer zin in het leven hebben, meer vertrouwen, enthousiasme en plezier voelen. Meer liefde in je hart, meer verbinding, diepgang, vervullling en betekenis voelen. Vrijheid!

Let's go on a journey together,

to find the essence of who you are and what makes you happy

and release all of your doubts

This is not a course, this is a lifechanger

ONCE YOU DECIDE DIRECTION HAPPINESS

This is possible for you

Laat tekorten, twijfels en angsten achter en activeer jouw kracht, waarde en het geluk waarvoor je altijd al bedoeld was. 

Activeer de connectie met jezelf en jouw hart, krijg een groter begrip van de essentie van jou en jouw geluk en zet deze om in een stevig fundament.

Ontdek hoe waardevol en speciaal je bent in de basis, en hoe je hoogwaardig omgaat met jezelf. Hoe en waarmee je jouw hart vult, elke dag en op talloze manieren - los van anderen en omstandigheden.

 

Ontdek dat je veel meer invloed hebt op geluk dan je dacht en hoe je daar, zonder schuldgevoel en concessies, voor kiest.

 

Maak dagelijks genieten en het voelen van geluk van een hoge standaard, jouw nieuwe realiteit, zodat het niet 'gewoon mooi' voelt, maar vanaf nu uitzonderlijk voelt; High Quality Happiness.

 

Heb zelf de leiding over je geluk in handen en creëer de doorbraak naar een leven waarvoor je altijd al bedoeld was.

Build the foundation of High-Quality Happiness

CHOOSE EXPONENTIAL GROWTH AND...

Welcome to your new reality!

Je ziet wat je eerder niet zag, geeft richting en waarde aan je leven, bent dichter bij jezelf en voelt liefde en geluk dat je hart vervult en je ziel laat stralen!

 

Je voelt jouw kracht en draagt jouw waarde met trots en vertrouwen. Je hart is rijk gevuld met dankbaarheid, liefde en geluk. Welke uitdagingen er ook op je pad komen, je hebt een rijke basis waar je uit kunt putten en waardoor je stevig staat.

Jouw energie is licht, warm en aantrekkelijk. Je ervaart rust, harmonie en meer liefde voor jezelf, anderen en het leven! Jouw leven voelt vele malen fijner, mooier, lichter, groter, leuker, glamoureuzer en laat jou meer tot uitdrukking komen. Je kijkt anders, denkt anders en loopt anders.

 

Je ziet meer mogelijkheden, gelooft in jezelf en bent moediger. Je geeft jouw leven de waardevolle richting vanuit je hart. De wereld ligt aan je voeten!

 

Je maakt écht het verschil; je bent, hebt en betekent meer in alle facetten. Voor jezelf en voor anderen.

Jouw leven past bij jou, klopt met jou en werkt vóór jou. Misschien ervaar je zelfs de magie van het leven. Dan trek je wonderlijk toeval als een magneet naar je toe, die als glitters op je pad verschijnen. Mooier wordt het niet...

Start creating a new reality from clarity

go from 'all over the place' to having a clear understanding of yourself

HOW ARE YOU, REALLY...?  START WITH CLARITY

A Self Check-In

as the perfect start

Je weet dat je meer wil en waard bent. Maar waar sta je nu, waar verlang je naar en wat is er nodig om dat jouw realiteit te maken?

 

Waar je ook staat en waar je ook naar verlangt, alles begint bij inzicht. Duidelijkheid en inzicht, als het ideale startpunt vanuit een heldere benadering, is de basis van mijn methode. We kijken samen naar jouw leven.  In 1 afspraak heb je duidelijk waar je nu staat, wat er zich in je afspeelt en waar je naar verlangt. Dit geeft je rust, richting en vertrouwen. Je weet waar je heen wil en wat je nodig hebt om dat werkelijkheid te maken!

THIS IS HOW YOU CAN WORK WITH ME

How you give yourself what you really want

Ook jij kunt vele malen meer geluk en liefde toevoegen en ervaren. Het kan! Je hebt veel meer invloed op de kwaliteit van je leven dan je nu kunt overzien, als je maar weet wat je nodig hebt en hoe je jezelf dat geeft. Dat is waar de antwoorden liggen naar het leven van je dromen en waarbij ik je kan helpen. Velen gingen je al voor.

Om zoveel mogelijk vrouwen de mogelijkheid te bieden een hoge standaard van geluk aan hun leven toe te voegen, kun je kiezen uit 2 opties:

SELF

CHECK-IN

the

essential insight - selfcare happiness

Eén afspraak als perfect startpunt voor inzicht in jezelf. 

Ontdek in 2 uurtjes waar je nu staat in je leven, wat er zich in je afspeelt, waar je naar verlangt en wat je nodig hebt om jezelf te geven wat je werkelijk wilt, zodat je de kracht, waarde en het geluk voelt waar je van droomt.

Het geeft je rust, richting en vertrouwen.

Je weet wat je nodig hebt voor High Quality Happiness en hoe je dat jouw realiteit maakt.

essential foundation - selfcare happiness

Dé 6 maanden Queen Experience waardoor je leven voorgoed zal veranderen. 

Speciaal voor jou als je een einde wil maken aan de twijfels en tekorten, om vanuit de essentie van jezelf te ontdekken hoe je jezelf de waarde, prioriteit en kwaliteit geeft die je toebehoort, zodat je 'aan' staat voor het mooie van jezelf, anderen en het leven en de stralende, magnetische vrouw bent!

 

Je leeft High Quality Happiness. 
Mooier wordt het niet. 

Rise & shine gorgeous, the time is now

PUT YOUR HEELS ON, WEAR YOUR OWN CROWN & TAKE BACK CONTROL

Stop dreaming, start creating

Zolang jij jezelf en jouw hart niet de waarde, prioriteit en kwaliteit geeft die je wil, doet niemand dat en voel je de tekorten. NU is het tijd voor jou! Om je hakken aan te doen, je eigen kroon op te zetten en jezelf het allerbelangrijkst te maken. Het is tijd om te gaan staan voor het leven dat je waard bent, zodat je écht blij, trots en gelukkig bent en alles vele malen mooier is.

 

Only action brings the change you dream of! 

De sleutels om jouw kracht, waarde en geluk radicaal te verhogen geef ik je. Investeer in het creëren van de manier die vóór jouw werkt, in plaats van te vechten tegen jouw manier. Alleen dán krijg je het leven dat je werkelijk wil en absoluut waard bent.

Laten we samen de stappen zetten naar een mooier, rijker en overvloedig leven, zodat het de kwaliteit heeft die je wil. Creëer stap voor stap jouw groei en maak jezelf heel goed voelen de hoogste prioriteit. Word je bewust van wie je bent in essentie, vergroot je (zelf)kennis en perspectief en krijg alle tools die je nodig hebt om jouw droomleven te realiseren. Als jouw persoonlijk coach sta ik naast je en maak ik je bewust van wat je niet ziet, help ik je over drempels en wijs ik je stap voor stap de weg. 

 

Wacht niet tot het perfecte moment, gorgeoushet komt nooit. Je stelt het geluk waarvan je droomt juist uit en dat wil je niet. Je hebt alles te winnen en niets te verliezen. Over een half jaar had je gewild dat je vandaag begonnen was...

The time is now.

Marieke Dubai_edited.jpg

The Queen experience journey of discovering self

I WILL HELP YOU 

Becoming

Ik help je om op de grootst mogelijke manier de waardige vrouw te worden die de leiding heeft over haar geluk, hoogwaardig omgaat met zichzelf en anderen, weet én kiest wat zij wil, dichtbij zichzelf is, stevig staat, gelooft in zichzelf en zich het waard voelt om niet een beetje maar uitzonderlijk gelukkig te zijn. De stralende vrouw met een uitzonderlijke energie die door anderen bewonderd wordt en inspireert.

 

De vrouw die krachtig zichzelf is, haar waarde met elegantie draagt en haar hart elke dag en op talloze manieren vult, waardoor ze écht liefde voelt en zich niet meer hoeft af te vragen: 'Ben ik wel okay?' 'Wat wil ik?' en 'Ben ik het wel waard?'

Only action creates the reality you are worthy of

BOOK YOUR CALL

Start today

Wil jij dit ook voor jouw leven realiseren? 
Kies dan voor een vrijbijvend perspectief gesprek (telefonisch - 30 minuten) en ontdek hoe je jouw doorbraak kunt realiseren.

You absolutely are meant for & worthy of more!

HAPPINESS EXPERT - MENTOR - SPEAKER

Speaker_edited.jpg

About me

Marieke is dé specialist op het gebied van een hoge standaard van geluk. Als ervaringsdeskundige en mentor helpt zij capabele vrouwen met een groot hart een doorbraak te creëren naar een leven dat uitzonderlijk voelt.

Marieke is betrokken, warm en resultaatgericht. Zij staat naast je en helpt je vanaf dag één om een leven te creëren met geluk van een hogere frequentie, dat uitzonderlijk voelt en magnetisch is. Marieke heeft jarenlange ervaring op diverse levels van mentorship, groei en empowerment en heeft velen geholpen een doorbraak te realiseren op het gebied van bewustzijn en geluk. Zij ziet het grootse van jou en neemt je mee in een reis, zodat je automatisch steeds meer je kracht en waarde voelt en je hart vult met wat jou écht gelukkig maakt.

Haar motto: als je de leiding terugneemt, de essentie van jezelf en jouw geluk omarmt en kiest voor een hoge standaard van geluk, wordt High Quality Happiness voelen een logisch gevolg. 

Eén ding weet zij zeker: je bent meer dan je nu denkt, je bent absoluut meer waard en je kunt jezelf het geluk geven waarvan je droomt - los van anderen en omstandigheden! In elke dag. Als je jezelf en je geluk maar belangrijk maakt.

Maak kennis met Marieke en ontdek hoe jij, vanaf nu, je leven vele malen mooier maakt. Boek jouw perspectief gesprek en krijg helder wat jij nodig hebt om het leven voorbij je dromen jouw nieuwe realiteit te maken.

Who am I.jpg

Who am I? How can I own my uniqueness? How can I sparkle my soul and be more of me?

Mind Cafe_edited.jpg

How can I take back control to feel more power, worth and happiness?

Heart.jpg

How can I give myself what makes me happy? How can I fuel my own heart, in every day?

High Heels black_edited.jpg

How do I create a life filled with High Quality Happiness, to make me shine and feel magnetic?

bottom of page